Malone

PW-MON-15A - Monitor luidspreker

van 1 Klanten
471,98 429,98
Op dit moment zijn er geen artikelen beschikbaar!
Top features
  • Actieve PA-box met 38 cm (15") subwoofer en 750 W RMS vermogen (komt overeen met 1500 W max.)
  • Ideaal voor gebruik als podiummonitor en concertluidspreker
  • 2-bands equalizer
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Paar actieve monitorluidsprekers Auna 38 cm 1500 W
Text für Setartikel..

De Auna PW-MON-15A is een actieve PA-box, die gespecialiseerd is op gebruik als concert- en monitorluidspreker op middelgrote podia resp. middelgrote ruimtes.

Voor dit doel heeft de PA-luidspreker niet alleen de specifieke monitor bouw-vorm, maar ook aansluitingen voor microfonie- en line-equipment, om zich in verschillende techniekomgevingen in te passen. Een van de fundamentele verschillen tegenover de modellen van de concurrentie is de 2-bands equalizer, met behulp waarvan de klank van de box in detail op het specifieke evenement en de bijzonderheden van het genre aangepast kan worden.

Via plug- en XLR-uitgangen is het mogelijk om de Auna-monitorbox zonder problemen in groter opgezette geluids-setups in te passen.

Als concertluidspreker kan de actieve box zich laten zien met een belastbaar, met tapijt bespannen chassis, dat toertoestanden en andere onaangenaamheden succesvol weet af te weren. Een draaghandgreep maakt op-, om- en afbouw eenvoudiger.

De actieve monitorluidspreker kan probleemloos als regulaire PA-box ingezet worden en heeft voor dit doel o.a. een 35 mm-boxflens, om zich op een statief te kunne ontplooien.

Set bestaat uit

Auna PW-MON-15A dynamische monitor-luidspreker1500W

Artikelnummer: 10007202

Inhoud: 2

1. Details Image 2. Details Image 3. Details Image 4. Details Image

Top features:

  • actieve 2-weg monitorluidspreker met 38cm (15") subwoofer voor 750W RMS uitvoering - komt overeen met 1500W max.
  • aparte oplossing voor microfoon gedeelte
  • geschikt voor opbouw op standaard - bevestigingsrand

Eigenschappen:

  • aansluitingen: 1x Cinch lijningang, 1x Cinch lijnuitgang, 2x 6,3mm hefboom microfoon/lijningang (schakelbaar) 1x XLR lijningang, 1x spraak lijnuitgang (8 Ohm)
  • microfoon geluidsniveau en echo-effect traploos te regelen
  • metalen rooster
  • tegen overbelasting beveiligd wisselfilter
  • gevoeligheid: 98 dB
  • frequentiebereik: 40 Hz - 18 kHz
  • impedantie: 4 Ohm
  • T2A-zekering
  • LED-controleverlichting
  • vermogen: 230V / 50 Hz

Afmetingen:

  • 77,5 x 43,5 x 45,5 cm (BxHxD)
  • gewicht: ca. 32kg
Meningen van klanten
van 1 Klanten
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 26.03.2020
Gecontroleerde beoordeling

Die Aktivboxen sind sehr gut, da sie nicht schwer sind aber sich auch nicht billig anfühlen. Sie klingen gut und haben vorallem auf Partys sehr guten Bass und klingen auch noch sehr gut wenn man sie aufdreht. Ich habe sie für Silvester gebraucht aber sie kamen leider nicht rechtzeitig an, da auf einen billigen Paketdienst (DPD) gesetzt wird. Das Paket und somit auch die Lautsprecher hatte keine Schäden und wurde gut behandelt. Sie sehen sehr gut aus wenn man sie mit anderen Partylautsprechern vergleicht. Es ist sehr praktisch das man sie Hochkant, Quer aber auch auf einem Stativ benutzen kann. Ein negativer Punkt der auffällt wenn man den Bass richtig aufdreht und laut Musik hört, sind die Chinchanschlüsse auf der Rückseite des Lautsprechers. Sie sind offenbar ohne einer Abtrennung mit dem Innenraum verbunden und wenn ein starker Bass kommt, schießt Luft aus den Anschlüssen und man hört das Luftgeräusch auch. Bei den Xlr und andern Anschlüssen gibt es kein Problem, da sie geschlossen sind und es keinen Weg für Luft gibt. Ich finde die Lautsprecher für diesen Preis extrem gut, da man für den gleichen Preis zB eine kleine JBl Bluetooth Box bekommt. Das Preisleistungsverhältnis ist sehr gut.

De actieve speakers zijn erg goed omdat ze niet zwaar zijn maar ook niet goedkoop aanvoelen. Ze klinken goed en hebben een hele goede bas, vooral op feestjes, en klinken ook erg goed als je ze harder zet. Ik had ze nodig voor oudejaarsavond, maar helaas kwamen ze niet op tijd aan omdat ze gebruik maakten van een goedkope pakketdienst (DPD). De verpakking en dus ook de speakers hadden geen beschadigingen en werden goed behandeld. Ze zien er erg goed uit als je ze vergelijkt met andere partyspeakers. Heel praktisch is dat je hem portret, landschap of zelfs op statief kunt gebruiken. Een negatief punt dat opvalt als je de bas heel hoog zet en hard naar muziek luistert, zijn de RCA-aansluitingen aan de achterkant van de speaker. Ze zijn blijkbaar zonder scheiding met het interieur verbonden en als er een stevige bas is, schiet er lucht uit de aansluitingen en hoor je ook het luchtgeluid. Er is geen probleem met de XLR en andere poorten, aangezien deze gesloten zijn en er geen luchtdoorgang is. Ik denk dat de speakers voor deze prijs buitengewoon goed zijn, aangezien je voor dezelfde prijs bijvoorbeeld een kleine JBl Bluetooth-box kunt krijgen. De prijs-prestatieverhouding is zeer goed.

Meningen van klanten
PW-MON-15A - Monitor luidspreker
  • Actieve PA-box met 38 cm (15") subwoofer en 750 W RMS vermogen (komt overeen met 1500 W max.)
  • Ideaal voor gebruik als podiummonitor en concertluidspreker
  • 2-bands equalizer
471,98 429,98
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren