Tastemaker Sous-vide Kooktoestel zilver
- Sous-vide koken als de professionals
- Urenlang gelijkmatige temperatuur voor perfecte kookresutaten
- Vermogen van 550 W
Nu wordt uw keuken een professionele kookstudio! Met het Klarstein Tastemaker Sous-vide kooktoestel kunt u perfecte steaks, bijtgare groente of zeer aromatische visgerechten toveren, zonder dat u de vingers verbrand. Sous-vide of vacuümkoken is een sinds de 70er jaren door professionele koks gebruikte bereidingsmethode, die tot op heden voor thuisgebruik te gecompliceerd was: het ontbrak aan geschikte apparaten en de controle van temperatuur en bereidingstijd vroeg veel "Fingerspitzengefühl". Deze werkzaamheden worden u nu door Tastemaker uit handen genomen. Alles wat u moet doen, is het gewenste te garen voedsel - onverschillig of het vlees, groete of fruit is - tegelijk met kruiden of marinade in een vacuümzak insealen en de geschikte bereidingstijd en -temperatuur op de Tastemaker instellen (aanbevelingen kunt u vinden in de meegeleverde gebruikershandleiding). Tijdens de totale bereidingstijd houdt het apparaat de temperatuur constant op deze waarde met een maximale afwijking van 1° celsius.
Een krachtige 550 W brengt de uitneembare, met een anti-aanbaklaag beklede aluminium binnenkom van 6 liter van de SlowCooker gelijkmatig op een temperatuur van 40-90°C en zorgt zo voor een rondom geslaagde verwarming van het te bereiden voedsel. De temperatuur is in stappen van 1°C in te stellen en wordt door het apparaat zelfstandig tijdens de gehele bereidingstijd aangehouden. De laatste kan in stappen van 10 minuten ingesteld worden van 1 tot 24 uur - perfect om precies de gewenste bereidingsstand te bereiken. Alle instellingen worden via een eenvoudig bedieningspaneel aan de voorkant van het apparaat ingebracht. Een LED-display ondersteunt de selectie optisch.
Natuurlijk kan de Klarstein Tastemaker niet alleen voor het Sous-vide-koken gebruikt worden, normaal koken bij lage temperatuur, opwarmen of warmhouden van gerechten zijn eveneens probleemloos mogelijk.
Na het koken komt, zoals bekend is, het schoonmaken, waarbij u eveneens de hulp krijgt van Klarstein. Zowel het uitneembare kookinzetstuk alsook de deksel van de Tastemaker zijn geschikt voor de afwasmachine en worden dus praktisch vanzelf schoongemaakt. Maar ook de handafwas wordt door de anti-aanbaklaag van de binnenkom kinderlijk eenvoudig.
Met zijn compacte afmetingen past het Sous-vide kooktoestel ook in de kleinste keukens, waar hij met zijn modern-elegante zilverkleurige roestvrij stalen behuizing en het zwarte deksel met het venster van kunststof ook optisch een zeer goed figuur slaat.
Beschikbare kleuren: zilver, rood (artikel 10028298)
Tastemaker Sous-vide Kooktoestel Slow Cooker 6l 550 W Roestvrij staal zilver
Artikelnummer: 10028297
Inhoud: 1
Top features:
- Sous-vide koken als de professionals
- Urenlang gelijkmatige temperatuur voor perfecte kookresutaten
- Vermogen van 550 W
- Gelijkmatige temperatuurverdeling door beklede aluminium binnenkom
- Geschikt voor Sous-vide koken, koken bij lage temperaturen, verwarmen en warmhouden
- Maximale temperatuurafwijking: 1° Celsius
Eigenschappen:
- Temperatuurbereik: 40-90°C
- Temperatuurinstelling in 1°C-stappen
- Bereidingstijden: 1 - 24 uur
- Bereidingstijdinstelling in stappen van 10 minuten
- 6 Liter kookinzetstuk met anti-aanbaklaag
- Deksel en binnenkom zijn geschikt voor afwasmachine
- Eenvoudig bedieningspaneel met LED-display aan de voorkant van het apparaat
- Behuizing van hoogwaardig roestvrij staal in adelijke zilverkleur
- Aan-/uit-schakelaar aan de voorkant van het apparaat
- Stroomvoorziening: 230 V / 50 Hz
Afmetingen:
- Buitenafmetingen apparaat: 36 x 23 x 30 cm (BxHxD)
- Binnenafmetingen Kook-inzetstuk: 28 x 10,5 x 20 cm (BxHxD)
- Gewicht: ca. 3,8 kg
Foodlocker Pro Vacuüm Seal-apparaat 30 cm 120W -0,8 bar 12 l/min Roestvrij staal
Artikelnummer: 10029742
Inhoud: 1
Top features:
- Hoogwaardig vacuüm seal-apparaat voor het vacuüm afsluiten van kunststof zakken
- Folie-lasapparaat: last kunststof-folie tot 30 cm breedte
- Behoud aroma's en versheid van levensmiddelen tot 8 maal langer
- Geschikt voor het langzaam garen onder vacuüm (Sous Vide): zachte en aromatische levensmiddelen.
- Ruimtebesparend en veilig invriezen: geen verloren ruimte door luchtbellen, minimaal risico voor brandwonden (door bevriezing)
- Automatisch en handmatig vacuüm trekken, separate afsluitfunctie
- Gemakkelijk te begrijpen touch-bedieningspaneel met functielampjes
Eigenschappen:
- Maximale onderdruk: ca. -0,8 bar
- Afzuigsnelheid: ca. 12 l/min
- 3 mm brede lasnaad
- Vermogen: 120 W
- Inclusief 5 kleine (30 x 21,5 cm) en 5 grote (39,5 x 28 cm) vacuümzakken
- Twee te kiezen seal-tijden: langere verzegeltijd voor vloeistoffen en vochtige levensmiddelen
- Folie-lasapparaat: eenvoudige, 3 mm seal-naad tot een breedte van 30 cm
- Stoptoets voor het onderbreken van het vacuüm trekken
- Oppervlakte van geborsteld roestvrij staal
- Opbergvak voor het snoer aan de achterkant van het apparaat
- Stroomvoorziening: 220-240V, 50Hz
Afmetingen:
- Afmetingen apparaat: ca. 37 x 6 x 15 cm (BxHxD)
- Gewicht. ca. 1,5 kg
- Kabellengte: ca. 1,30 m
- Sous-vide koken als de professionals
- Urenlang gelijkmatige temperatuur voor perfecte kookresutaten
- Vermogen van 550 W