Accessoires krachttraining

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 2
38 Resultaten voor "Accessoires krachttraining"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 2
Accessoires krachttraining

Accessoires krachttraining met een ruime keuze voor de perfecte home workout

De lichamelijke fitness behoort volgens veel mensen tot de belangrijkste criteria van een gezonde leefstijl. Maar niet iedereen kan na een lange werkdag zichzelf aanmoedigen na het werk de weg naar de sportschool te nemen. Het is een geliefde trend thuis een eigen home-gym in te richten die de comfortabele woonomgeving perfect met fysieke uitdagingen verbindt. Om ervoor te zorgen dat de uitrusting met halters voor de home workout veilig en binnen handbereik is opgeborgen, is het de moeite waard accessoires krachttraining te kopen. Waarom een dergelijke aankoop een clevere beslissing is en hoe de vele accessoires krachttraining van elkaar verschillen, dat toont het volgende overzicht.

Accessoires krachttraining kopen en van een comfortabele halters-training genieten

Accessoires krachttraining voor korte halters, lange halters of halterschijven zorgen ervoor dat de zware halters tijdens de training veilig opgeborgen zijn. Om ervoor te zorgen dat ze tijdens de workout niet op de grond liggen, bestaat er geen gevaar er per ongeluk over te struikelen en zo blessures op te lopen. Wie met meerdere halters traint, brengt met een halterstandaard structuur aan en houdt ze tijdens de training bij de hand. Zo gaat er geen waardevolle tijd verloren en kan de workout efficiënt worden vormgegeven. Tegelijkertijd biedt een standaard voor halters ook de mogelijkheid halters gemakkelijk neer te leggen zonder dat je eerst naar de grond moet buigen. Daarmee verenigen accessoires krachttraining veiligheid, orde en comfort - perfecte voorwaarden voor een training op topniveau.

Overzicht diverse accessoires krachttraining

Als het om de aankoop van een halterstandaard gaat, is het essentieel eerst een blik op de halters te werpen die je momenteel gebruikt. Je kunt kiezen uit halterstandaards voor korte halters en halterstandaards voor lange halters en ook voor standaards voor halterschijven en gecombineerde standaards voor halters.

Halterstandaard voor korte halters

Hantelstandaards voor korte halters beschikken over meerdere etages waarop je de halters naast elkaar kunt leggen. Ze zijn zo gebouwd dat meerdere halterparen veilig neergelegd kunnen worden. Er is keuze uit opbergsystemen voor halters met twee of drie etages in verschillende lengtes. De grootte dient in het ideale geval aan de hand van het aantal halters gekozen te worden. Aangezien de rekken voor halters een bepaald gewicht moeten kunnen dragen, is het belangrijk een model te kiezen dat een hoge stabiliteit met zich meebrengt. In de regel is het frame daarom van robuust staal.

Accessoires voor krachtsport voor lange halters

Aangezien een standaard voor lange halters een hoog gewicht moet kunnen dragen en de oefeningen met lange halters veelzijdig zijn, worden er naast vaste halterstandaards ook in hoogte verstelbare modellen aangeboden. De in hoogte verstelbare variant biedt veel flexibiliteit en kan naar gelang persoonlijke behoeften aan de training worden aangepast. Het in hoogte verstellen gebeurt in de regel stap voor stap, zodat een hoge mate van individuele mogelijkheden gegeven is. Bij de vaste varianten zijn gewoonlijk meerdere posities aanwezig om de halters op neer te leggen.

Halterschijvenrek

Om halterschijven veilig op te bergen, biedt een rek in A-vorm een uitgelezen mogelijkheid voor een veilige opbergplaats. Door zijn bouwvorm kan hij ruimtebesparend in nissen worden geplaatst en de halterschijven kunnen moeiteloos over de takken van de standaard worden geschoven.

Combi-halterrekken

Combi-halterrekken verenigen zowel een opbergoplossing voor lange halters alsook voor korte halters en halterschijven. Wie de training zeer afwisselend vormgeeft, heeft met een dergelijke halterstandaard een intelligente oplossing die bij Home-Gym nog meer ruimte voor de workout en een extra plus aan efficiëntie biedt.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren