14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Halterschijven


Hoogwaardige halterschijven voor de individuele training

Halter- en gewichtsschijven zijn belangrijke elementen bij iedere krachttraining. Met losse gewichten of met losse halters, passende halterschijven met 50mm boring zorgen voor een fijne indeling van de gewichten en zorgen daarmee voor een doelgerichte en vooral inspannende training.

In ons assortiment letten we niet alleen op een doordachte indeling van de gewichten, maar vooral op hoogwaardig afgewerkte halterschijven van de beste kwaliteit en met een controleerbaar exact gewicht. Alleen zo kan de training veilig worden geoptimaliseerd.

Passende halterschijven voor al je gestelde doelen

Of het nu korte of lange halters zijn, de halterschijven moeten bij de uitgekozen hulpmiddelen passen. Daarbij is de indeling van de aparte gewichten belangrijk en de gestandaardiseerde afmeting van de schijven. Halterschijven met 20 kg voor de lange halters en halterschijven met 10 kg voor lange halters en korte halters laten zich perfect uitbreiden door halterschijven met 5 kg die een nog betere indeling mogelijk maken.

Hoe beter je de gewichten kunt indelen, des te lichter en eenvoudiger kunnen voortgangen van de training niet alleen worden gedocumenteerd maar ook worden georganiseerd. Want elk extra gewicht eist meer van de spier en stimuleert deze tot groei resp. meer prestatie. Een doordachte indeling van de trainingsgewichten is zowel bij bodybuilding alsook bij gezondheidssport van essentieel belang.

Halterschijven met rubberlaag - veiligheid en trainingsgemak

Zijn de schijven van de halters van een rubberlaagje voorzien, dan biedt dat de training enkele voordelen. De met rubber beklede schijven zijn duidelijk stiller in gebruik, omdat de metalen delen bij de training niet meer tegen elkaar rammelen en daarmee de geluidssterkte duidelijk verhogen. Ook de handling van de gewichten verloopt eenvoudiger. Zo wordt de ondergrond bijvoorbeeld doelgericht ontzien als er gewichten met een rubberlaagje worden gebruikt.

Maar ook de esthetica speelt een rol. Dankzij de vaak bontgekleurde rubberen laagjes zien de gewichten er fraaier uit en de training oogt wat kleurrijker en zorgt daarmee ook meer motivatie. Zijn de halterschijven van een rubberlaagje voorzien, dan profiteren dus de sporter en de omgeving in gelijke mate. Daarom is het niet verwonderlijk dat steeds meer aanbieders en ook meer sportscholen overschakelen naar de praktische gewichtsschijven met een rubberlaagje.

Passende halterschijven-set voor iedere eis

Met een halterschijven-set kan aan zeer veel wensen zeer eenvoudig en efficiënt worden tegemoetgekomen. De sets van de aparte aanbieders bevatten in de regel schijven in de verschillende gewichtsklassen. Van halterschijven met 5 kg tot halterschijven met 10 kg of zelfs 20 kg zijn in de verschillende sets een passend aantal voorhanden.

Zo kan probleemloos met een of twee sets van deze gewichten aan de verschillende eisen en verzoeken in het vrijetijdsgebied veilig tegemoet worden gekomen. Aangezien de halterschijven met 50 mm boring worden geleverd, kunnen ze gemakkelijk en eenvoudig met alle gestandaardiseerde halterstangen worden gebruikt. Zo blijft de flexibiliteit altijd behouden.

Gewoon halterschijven kopen en effectiever trainen

Voor een effectieve training met veel variaties speelt de soort gewichten en de indeling een belangrijke rol. Gewoon halterschijven kopen en op het beste hopen, dat is het devies. Bij ons vinden onze klanten om die reden een grote keuze uit verschillende gewichten die perfect zijn afgewerkt en die zich met de verschillende halters en sportapparaten veilig laten combineren. Zo kan een gezonde en gestructureerde krachttraining worden gehouden die dankzij schijven met verschillende gewichten perfect aan de individuele eisen zijn aan te passen.

Naar boven