5.1 Speakerset

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 4
60 Resultaten voor "5.1 Speakerset"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 4
5.1 Speakerset

Geniet thuis van een bioscoopervaring met een 5.1 luidsprekersysteem

Dankzij moderne technologieën worden thuisbioscopen steeds populairder. Grote schermen of projectoren gecombineerd met films met een hoge resolutie garanderen een perfecte filmervaring. Een speciaal thuisbioscoopsysteem optimaliseert de ervaring. Zo'n 5.1 geluidssysteem biedt aangenaam en goed gebalanceerd geluid en zorgt bovendien voor ruimtelijke geluiden in uw eigen huis.

Zo werkt een hoogwaardige thuisbioscoopsysteem

Een ruimtelijk geluidssysteem werkt volgens een eenvoudig principe. Het geluid wordt over vijf verschillende luidsprekers verdeeld, terwijl een subwoofer de bassen levert. Door voor in de kamer één luidspreker en in elke vier hoeken van de kamer één luidspreker te plaatsen, kunt u een ware ruimtelijke geluidservaring creëren. Als uw media bron de relevante informatie bevat, dan wordt het geluid optimaal verdeeld over de verschillende luidsprekers. Als een helikopter in een film van voren langs de camera vliegt, dan kunt u met een 5.1 geluidssysteem de vlucht akoestisch volgen. Het resultaat is een veel meer meeslepende filmervaring, zodat u bijna net zo van films kunt genieten als in een bioscoop. Een geluidssysteem voor een thuisbioscoop is voor de meeste mensen een zeer waardevolle aankoop.

Hier zijn thuisbioscoopsystemen het meest bruikbaar

Niet alle media biedt een manier om ruimtelijk geluid te gebruiken. Bijvoorbeeld, voor reguliere tv-programma's zijn de voordelen van een thuisbioscoopsysteem beperkter. Echter, dvd's, Blu-rays en veel streamingdiensten zullen u zeker in staat stellen om waar voor uw geld te krijgen. De huidige generatie consoles bieden vaak ook ondersteuning voor ruimtelijk geluid, waardoor u zich nog beter kunt onderdompelen in verschillende games. Een 5.1 geluidssysteem is daarom zeker de moeite waard, als u waarde hecht aan goede geluidskwaliteit en de sfeer van een thuisbioscoop.

Het juiste 5.1 luidsprekersysteem kopen

Als u een geluidssysteem voor uw home cinema wilt kopen, dan moet u dit altijd afstemmen op uw persoonlijke wensen. Alleen al het brede scala aan prijzen waarvoor producten beschikbaar zijn, rechtvaardigt het besteden van een beetje tijd om vertrouwd te raken met de verschillende producten. U wilt immers niet alleen het gewenste ruimtelijk geluid in uw thuisbioscoopsysteem kunnen inschakelen, maar ook een optie kunnen kiezen met een geluidskwaliteit, die u zal bevallen. Het volume zelf is hierbij niet de enige overweging. Zelfs goedkope systemen hebben voldoende basisvermogen om u de impact van kogels en explosies te laten voelen tijdens het kijken naar actiefilms. Hoogwaardige systemen die een hogere prijs hebben, kunnen werkelijk uitblinken tijdens de rustige momenten. Een regelmatige overdracht van geluiden, inclusief stille, goed gebalanceerde midden- en hoge tonen en een heldere algehele mix hiervan zijn juist hier belangrijk. Met thuisbioscoopsystemen kunt u immers ook naar muziek luisteren en genieten van reguliere tv-programma's en films bekijken met dezelfde kwaliteitsniveau als in een bioscoop.

Rekening houden met de grootte van de kamer

Het is belangrijk dat u een surroundsysteem kiest, dat perfect aan uw eisen voldoet. Grotere ruimtes vereisen bijvoorbeeld krachtigere systemen. Maar u dient ook rekening te houden met de verbindingen tussen het systeem en de individuele luidsprekers. Als u uw 5.1 geluidssysteem draadloos wilt installeren, dan moet u op zoek gaan naar een 5.1 geluidssysteem dat Bluetooth ondersteunt. Hierdoor kan het systeem volledig draadloos op alle afzonderlijke luidsprekers worden aangesloten. Er is geen reden tot bezorgdheid - dankzij de korte afstanden kan de informatie zonder hoorbare vertragingen worden verzonden. Met een dergelijk systeem kunt u de afzonderlijke luidsprekers veel makkelijker in de kamer integreren.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren