14 dagen retourrecht Gratis bezorging

CD Speler Radio


CD Speler Radio

CD spelers met radio zijn nog altijd heel populair. Veel klanten hebben nog honderden cd's thuis, die ze ondanks het grote streaming aanbod willen houden. Daarom worden radio's met cd spelers nog steeds gemaakt. Wij hebben een groot assortiment CD Radio's en voor ieder wat wils.

Voordelen van een radio met cd speler

Een fysieke geluidsdrager, zoals een cd, voelt simpelweg anders aan dan muziek op mp3 of via een stream. Veel klanten schatten het grote WAV formaat vanwege de klank en geven er de voorkeur aan tegenover de gecomprimeerde digitale klank van een stream. De radio's met cd speler in ons assortiment voldoen aan deze eis en bieden doorgaans een uitstekende geluidskwaliteit. Daarmee geniet je net zo goed van een klassiek concert als van een rockalbum.

Meer beleven met een internetradio met cd

Ook liefhebbers van klassieke opnames hoeven bij een radio niet af te zien van moderne techniek. Het terrestrische radiosignaal is in de meeste regio's sowieso uitgeschakeld. Daarom wendt de radio van onze CD Speler Radio's zich voor inhoud tot het internet. In digitale, rookvrije kwaliteit kun je zo van nieuwsberichten, zendingen en live concerten genieten. De tijd van knarsen en ruisen is voorbij met de DAB radio met cd. En wanneer je dan toch weer eens een schijfje wilt luisteren, is de cd van de radio klaar voor gebruik. Zo biedt een cd speler met radio het beste van twee werelden.

Welke cd radio is de juiste voor mij?

Cd radio's zijn er in talloze uitvoeringen. Van kleine, handige apparaten voor op het nachtkastje tot aan grote blasters. Bij de duurdere apparaten raden we aan vooral op de bluetooth en USB aansluiting te letten. Hiermee zijn alle mogelijkheden en kanalen open. Aan deze apparaten kan zelfs een vinyl platenspeler met USB stekker worden aangesloten. Cd radio's zijn heel geschikt voor in de keuken, op het balkon en in de slaapkamer. De handige apparaten zijn ook licht en draagbaar, zodat je ze als dagelijkse begeleider overal mee naar toe kan nemen. Alle cd radio's hebben een ingebouwd vak waar de stroomkabel in kan worden opgeborgen. Om het batterijgebruik voor mobiel gebruik binnen de perken te houden, raden we het gebruik van een accu aan. Alternatief heeft een DAB radio met cd of een internetradio met cd, een ingebouwde accu, die via de USB stekker opgeladen kan worden.

FAQ

Hebben we vandaag de dag nog een radio met cd speler nodig?

De tijd van de cd's is nog lang niet voorbij! De zilveren schijfjes zijn nog altijd de beste geluidsdrager en bieden de beste geluidskwaliteit. Daarnaast hebben veel van onze klanten een aardige verzameling opgebouwd in de afgelopen veertig jaar. De cd speler met radio staat paraat om ervoor te zorgen dat die ook in de toekomst kunnen worden afgeluisterd.

Hoeveel stroom verbruikt een cd radio?

Als je je radio met cd speler vaak meeneemt, is het verstandig een accu te gebruiken. Het gebruik van batterijen is uit ecologisch en economisch oogpunt niet zinvol. Als je de radio gedurende langere tijd met kabel gebruikt, niet vergeten om de batterijen eruit te halen. Zo voorkom je schade.

Wat is nou eigenlijk internetradio?

De oude, terrestrische radio-ontvangst is grotendeels al uitgeschakeld of zal het binnenkort zijn. Het is vervangen door een digitaal radiosignaal via het internet. Het resultaat is een reusachtig assortiment zenders met een ruisvrije ontvangst.

De juiste radio CD speler kopen

De categorie radio met CD speler is er voor degenen die toch nog op de ouderwetse manier muziek willen luisteren. Al onze radio’s hebben een ingebouwde CD speler, en vaak is het ook nog mogelijk je muziek aan te sluiten via Bluetooth, USB of wifi. De radio’s in deze categorie zijn makkelijk te bedienen via knoppen en een LED paneel, en worden ontworpen volgens het no-nonsense principe. Ze doen precies wat ze moeten doen, en zijn niet uitgerust met onnodige snufjes, waardoor de prijs laag kan blijven. Binnen deze categorie vindt u verschillende soorten modellen. Je kunt onder andere kiezen uit CD speler radio’s met een retro design, CD speler radio’s voor kinderen, moderne CD speler radio’s met bluetooth, en tenslotte is er nog de draagbare radio met CD speler.

Draagbare radio met CD speler

De draagbare radio met CD speler, ook wel de boombox genoemd, is onmisbaar voor degene die graag muziek luistert en vaak op pad is. Neem je draagbare radio bijvoorbeeld mee naar een barbecue met vrienden in het park, neem hem mee voor een buiten work-out, of gebruik hem bijvoorbeeld tijdens het klussen in huis of in de tuin. Door zijn compacte formaat is hij makkelijk mee te nemen, en de robuuste behuizing zorgt er voor dat hij wel tegen een stootje kan. Wel zo handig als de radio vaak vervoerd wordt. Zet je favoriete nummer dus maar op, en geniet zonder zorgen.

Radio met CD speler voor kind

Aan de kinderen hebben wij ook gedacht met ons Roadie radio model. Dit model is uitermate geschikt voor kinderen door zijn eenvoudige bediening, robuuste exterieur dat wel tegen een stootje kan, en verschillende kleuren, zowel voor jongens als voor meisjes. Een leuke feature van deze radio is dat behalve muziek afspelen, de radio ook nog eens een leuke lichtshow kan geven. Laat de lichten dus dansen op de maat van de muziek. Bovendien is er voor de zang liefhebbers ook nog een model met karaoke. De pret kan dus beginnen!

Naar boven