14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Internet Radio

Auna IR-130 internetradio W-LAN zwart streaming
Retouren: -15%

Internet radio kopen

Onze digitale radio’s kun je met je WiFi netwerk verbinden waardoor je via het internet radio kunt luisteren. Hierdoor heb je de meeste keuze qua muziek en ook nog eens minder last van ruis die je bij traditionele radio’s hebt. Ons assortiment WiFi radio’s kun je ofwel op het aanrecht neerzetten of je kunt er voor kiezen er een onderbouw radio van te maken en hem onder je keukenkast vast te schroeven. Ideaal voor tijdens het koken.

Voordelen van een wifi radio

Met een internetradio heb je toegang tot vele duizenden radiokanalen die internationaal worden uitgezonden. Je kunt via het internet eenvoudig met een radiokanaal in het buitenland verbinden. Luister bijvoorbeeld naar de Braziliaanse ritmen uit Zuid Amerika, naar de Countrymuziek uit de Verenigde Staten, of naar de ontspannende klanken uit Azië.

Nog een bijkomend voordeel van internetradio’s is dat je vrijwel op elk mogelijke manier met een radiokanaal kunt verbinden. Behalve de verbinding met WiFi, kun je bijvoorbeeld ook je radio aansluiten aan je telefoon via Bluetooth, en via je mobiele netwerk radio luisteren. Bovendien zijn onze internetradio’s vaak ook uitgerust met een DAB+ verbinding, en kun je ook gewoon ouderwets met de FM-radio verbinding maken.

Waar op letten bij het kopen van een internetradio

Bij het aanschaffen van een internetradio is het belangrijk te letten of het design in uw keuken of huiskamer past, of u de radio gemakkelijk kunt plaatsen, en welke verbindingsmogelijkheden de radio heeft. Bij electronic-star verkopen we radio’s met allerlei soorten designs en kleuren. We verkopen zowel ouderwetse retro radio’s als radio’s met een modern design. Sommige van onze radio’s hebben veel verschillende knoppen en features, en anderen zijn minimalistischer samengesteld. Qua plaatsing van de radio kunt u kiezen voor een model dat u aan uw keukenkastje kunt vast maken, of simpelweg een radio die u op de vensterbank kunt neerzetten. Ten slotte hebben de meeste van onze radio’s meerdere connectiemogelijkheden waardoor u vrijwel altijd eenvoudig verbinding kunt maken.

Naar boven