14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Koop de ideale bewakingscamera

Een bewakingscamera kan veel taken uitvoeren. Het detecteert onbevoegde indringers en wilde bewegingen of andere objecten en activiteiten die binnen de brede hoek van zijn lenzen vallen. Met deze kwaliteiten kunnen bewakingscamera's allerlei activiteiten vastleggen, van illegale afvalverwerking tot diefstal op openbare plekken. Je zult een breed spectrum van hoogwaardige bewakingscamera's in ons assortiment vinden. De meeste zijn ideaal voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Outdoor bewakingscamera

Een bewakingscamera voor gebruik outdoor is uitgerust met een robuuste, weerbestendige behuizing voor dit doeleinde. Het is overeenkomstig met beschermingsklassen IPX5 of IPX54. De modellen hebben gebruikelijk een hightech interieur in camouflageontwerp en zijn goed beschermd. Een basis outdoor bewakingscamera is zelf uitgerust met een 5.0 megapixel HD CMOS-sensor voor uitstekende beeldkwaliteit. Toptoestellen leveren briljante 12 megapixels en Full HD-kwaliteit video. Infraroodflitsen, soms met zwarte LED's, worden ook gebruikt. Ze zijn niet eens zichtbaar dankzij een klein rood knipperend licht en maken uitstekende beelden, zelfs volledig in het donker. Afhankelijk van het toestel zorgen PIR-bewegingssensoren bijna directe, automatische opname van individuele beelden, fotoreeksen of videobeelden. De gevoeligheid van de sensoren kan vaak aangepast worden om kleinere dieren of grotere objecten, zoals mensen, te detecteren.

Of het nou om een outdoor camera of een mini bewakingscamera gaat: vergeet het geheugentoestel niet bij aankoop!

Er zijn speciale micro SD-kaarten beschikbaar als opslagunits voor de bewakingscamera met opnames. Gebruikelijk wordt opslag tot 32 GB ondersteund. Bovendien is een geïntegreerd LCD zwart-wit- of kleurenscherm onderdeel van het materiaal van een bewakingscamera met opname. Schermgrootte vanaf 2.4" is normaal. Een mini bewakingscamera kan ze aan de onderkant hebben. U kunt ook een bewakingscamera kopen met een microfoon en luidsprekers.

Moet de bewakingscamera draadloos werken of op zonne-energie?

Als het om stroomvoorziening gaat heeft u vaak een keus: u kunt een bewakingscamera vaak draadloos laten werken met geschikte batterijen. Sommige modellen bieden ook een DC- of USB-verbinding. Het is ook mogelijk om een camera te laten werken met een zonnepaneel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bewakingscamera als set, waarbij het zonnepaneel met bevestigingsset, een zonnekabelaansluiting en veel andere artikelen inbegrepen zijn.

WiFi-camera voor bewaking onderweg

Het Internet biedt nieuwe mogelijkheden om een camera te gebruiken voor bewaking. Een WiFi-camera kan geïntegreerd worden in uw thuisnetwerk. Toegang kunt u intern krijgen via een verbonden toestel of wereldwijd via smartphone, tablet of computer. Dit maakt het geschikt als babyfoon, bewaking voor thuis of om te controleren of de poes nog thuis is.

Informatie over de huidige juridische status tijdens videobewaking van het huis

Echter, de juridische vereisten moeten in acht genomen worden omtrent videobewaking van het gebouw. De wetgever heeft zeer duidelijk gereguleerd waar het zicht van de camera op gericht mag zijn en wat het kan horen, hoe opnames beheerd moeten worden en wat in alle gevallen verboden is. Het is belangrijk dat u dit controleert voordat u begint met het installeren van uw bewakingscameraset.

Naar boven