14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Kookplaten


Kookplaat online kopen - hoogwaardige inbouwoplossingen en campingapparaten voor een voordelige prijs.

Voor de bereiding van een warme maaltijd mag een kookplaat niet ontbreken. Je krijgt ze als inbouwplaat of als mobiele oplossing voor de verzorging bij een campingvakantie in je camper. Bij Electronic Star kun je een fornuisset of een onafhankelijke kookplaat kopen. De keuze uit kookplaten is groot. Een beslissing valt niet gemakkelijk. Om ervoor te zorgen dat je toch het passende model vindt, stellen we hier de belangrijke, bij de koop relevante criteria voor.

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden van een sterke kookplaat

Een kookplaat kun je kopen als de vorige krassen heeft en zijn functie niet meer volledig vervult. Om te voorkomen dat bij het verwarmen van potten en pannen geen waardevolle energie verloren gaat, is het bij een defecte kookplaat zinvol deze tegen een nieuwe exemplaar in te wisselen. Verder kun je kookplaten kopen als je voor de caravan of voor de tuin een mogelijkheid voor het bereiden van maaltijden wenst. Werk je in de horeca, dan kun je met een kleine kookplaat bij het efficiënt bereiden van maaltijden de gewenste successen behalen.

Groot aantal soorten - voor iedere behoefte een kookplaat die optimaal past

Kookplaten onderscheiden zich doorslaggevend bij de manier waarop ze worden gebruikt. Naast glaskeramiek kookplaten voor een elektrisch fornuis zijn inductie kookplaten en kookplaten die op gas werken, verkrijgbaar. Bij de wens naar een klassiek elektrisch fornuis krijg je in onze onlineshop een inbouwfornuis, bestaande uit een elektrisch fornuis met daarbij de passende kookplaten. Verder kun je een kookplaat kopen waar je twee of vier pannen op kunt neerzetten. Als alternatief zijn er 1-pits kookplaten verkrijgbaar. Innovatieve modellen worden door de fabrikant met een automatische uitschakeling uitgerust. Bijzonder comfortabel is een uitvoering met oververhittingsbescherming. Terwijl traditionele kookplaten van draaiknoppen zijn voorzien, komen moderne oplossingen met een fraai touchpaneel op de proppen. Kies bovendien uit een reeks neutrale kleuren zoals zwart, wit of zilver. Uitgelezen modellen zijn in opvallende kleuren zoals rood verkrijgbaar.

Kookplaat kopen - een klein koopadvies

Mocht je op zoek zijn naar een campingoplossing, dan is een duoplaat een geschikte keuze. Gebruik je al een elektrisch fornuis, dan is een plaat van glaskeramiek het passende model. Ga je met een eigen woning opnieuw van start, dan raden we een fornuisset aan. Een inbouwfornuisset heeft het voordeel dat alle vereiste componenten optimaal harmoniëren. Voor het slow cooking wens je een stijlvolle oplossing? Volg de retro trend en kies voor een exemplaar in schitterend rood. Een dergelijk excentriek model trekt geheid alle aandacht.

Browse nu door de Electronic Star collectie van kookplaten en bestel jouw gewenste kookplaat - solo of als set!

FAQ

Kun je kookplaten ook gebruiken om te grillen?

Dat hangt volledig van de uitvoering af. Innovatieve merken zoals Klarstein stellen kookplaten met grillfunctie ter beschikking. Je krijgt ze in onze shop.

Welke kookplaten zijn geschikt voor mensen die een baan hebben?

Zit je 's avonds krap in de tijd om maaltijden te bereiden, dan kun je voor een inductie kookplaat kiezen. Deze zorgt ervoor dat water binnen enkele minuten kookt en maaltijden sneller gaar zijn.

Wat kosten kookplaten?

Naar gelang model krijg je bij Electronic Start al kookplaten onder honderd euro. Premium modellen vind je in de prijscategorie met producten die enkele honderden euro's kosten.

Naar boven