14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Dubbele Kookplaat


Dubbele kookplaat voordelig online kopen en maaltijden onafhankelijk van het fornuis bereiden

Bij oponthoud in de natuur is het vertrouwde gasfornuis of elektrische fornuis ver weg. Of op de camping of in de tuin: als je de wens hebt maaltijden te bereiden, dan is een dubbele kookplaat een eersteklas oplossing. Ze verenigt twee kookvelden in één apparaat. In de Electronic Star onlineshop kun je een hoogwaardige dubbele kookplaat kopen. Wij bieden je de duo-kookplaat in verschillende uitvoeringen en met robuuste kenmerken aan. Een kleine wegwijzer rondom de duo-kookplaat bieden je de volgende koopadviezen.

Veelzijdig gebruik van een dubbele kookplaat

Wil je in de tuin een winterparty vieren en familie en vrienden van een lekkere Glühwein voorzien? Een dubbele kookplaat die elektrisch resp. met een inductieprincipe functioneert, is bij jouw plan zeer behulpzaam. Dubbele kookplaten kun je bovendien kopen als je naast je fornuis thuis nog meer kookvelden nodig hebt. Breid je fornuis gewoon uit met een draagbare kookplaat die van nog eens twee kookvelden is voorzien. Niet in de laatste plaats kun je dubbele kookplaten op reis gebruiken - altijd als je met de camper onderweg bent en in de natuur van je avondeten wilt genieten.

Verschillende soorten - dubbele kookplaat met inductie, gas of keramiek

Een dubbele kookplaat is met ceran kookplaat - een hoogwaardige en bekende keramiek - verkrijgbaar. Klassieke duokookplaten werken ook op gas. Bijzonder innovatief zijn dubbele kookplaten die maaltijden elektromagnetisch volgens het inductieprincipe bereiden. In het grote, veelzijdige assortiment van onze goed geselecteerde onlineshop kies je uit klassieke kleuren zoals zwart, zilver en wit alsook excentrieke varianten zoals schitterend rood. Onze dubbele kookplaten onderscheiden zich verder door hun capaciteit. Van 1.900 tot 3.100 watt is geheid een passend exemplaar voor jou erbij. Terwijl enkele modellen zich via een conventionele draaiknop laten instellen, bedien je andere met een modern touchpaneel. Andere verschillen ontstaan uit het grote aantal verschillende vermogensniveaus.

Dubbele kookplaat kopen - zo lukt het met de beslissing

Mocht je een dubbele kookplaat in de tuin of in de camper willen gebruiken en in de omgeving bevinden zich kinderen, dan is een inductie apparaat een goede keuze. Hecht je waarde aan een eersteklas look, dan is een dubbele kookplaat met ceran een uitstekende keuze. Door het vlakke oppervlak laat de plaat zich gemakkelijk reinigen en maakt de bereiding van een maaltijd in outdoor omgevingen daardoor uiterst efficiënt. Houd er wat betreft reiniging rekening mee dat zich op draaiknoppen stof en vuil kan nestelen. Bijzonder comfortabel schoon te maken zijn dubbele kookplaten met touchpanelen. Enkele uitvoeringen zijn qua hoogte zo slank dat ze zich in de camper, het tuinhuisje of in de keuken ongecompliceerd en ruimtebesparend laten opbergen.

Of dubbele kookplaat met inductie, gas of keramiek: leg jouw wensmodel in het winkelmandje en bestel vandaag nog bij Electronic Star!

FAQ

Welke voordelen heeft een dubbele kookplaat die op elektriciteit loopt?

Met elektrische dubbele kookplaten kies je milieuvriendelijke oplossingen die zeer energie-efficiënt werken en maaltijden in kort tijdsbestek bereiden.

Hoe veilig zijn dubbele kookplaten?

Een dubbele kookplaat op basis van het inductieprincipe biedt een verhoogde mate aan veiligheid. De plaat is slechts heet als zich op het veld een pan of pot bevindt.

Zijn dubbele kookplaten duur?

Bij Electronic Star kun je klassieke dubbele kookplaten voordelig online kopen - hoogwaardige modellen al voor prijzen vanaf circa tien, twintig euro.

Naar boven