14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Gaskookplaten


Gaskookplaat kopen - attractieve veelvoud aan modellen voor gebruik thuis of mobiel

Terwijl in veel huishoudens al een elektrisch fornuis voorhanden is, bestaat in andere nog steeds de wens met behulp van gas te koken. In de Electronic Star Shop online krijg je de mogelijkheid een hoogwaardige gaskookplaat of een aparte kookplaat voor gebruik met gas alsook een gaskookplaat voor vloeibaar propaangas te kopen. Om ervoor te zorgen dat je bij jouw aankoop de juiste keuze maakt, zetten we voor jou de belangrijke factoren voor de koop op een rijtje.

Deze voordelen heeft een gaskookplaat

Elektrisch koken moet in tijden met gestegen stroomprijzen niet per se non plus ultra zijn. Naar gelang omvang van de benodigde stroom- resp. gasbronnen voor het koken, kan het gebruik van een gaskookplaat voordeliger zijn. Zet je de kookplaat uit en dooft de door gas ontstane vlam, dan koelt het kookoppervlak snel af. Daardoor is de kans op te verbranden in vergelijking met een keramische kookplaat kleiner. Spelen kinderen in jouw huishouding een rol en wil je afzien van inductie, dan is een gaskookplaat een geschikte oplossing. Daarnaast verwarmt een gaskookplaat 2-pits of 4-pits maaltijden zeer snel en is daarom voor iedereen die weinig tijd om te koken heeft een goede keuze. Bovendien kun je een gaskookplaat onderweg op reis met de camper of in je tuin gebruiken. Ook al heb je hier geen fornuis ter beschikking, met de draagbare variant hoef je geen warme maaltijd te missen. Een gaskookplaat is zeer handzaam en laat zich op iedere gewenste plek buitengewoon flexibel gebruiken.

Gaskookplaten in verschillende conceptuele uitvoeringen

Gaskookplaten zijn in onze onlineshop met een verschillend aantal kookvelden verkrijgbaar. Klassieke gasfornuizen laten zich met een 4-pits gaskookplaat uitrusten. Heb je een vlam meer nodig, dan hebben we met een 5-pits model ook een oplossing beschikbaar voor je. Verder verschillen onze gaskookplaten wat betreft materiaal. Aluminium, roestvrij staal en combinaties met keramiek vervullen de veelvoudige eisen aan een apparaat. Bovendien zijn verschillende designvarianten en kleuren verkrijgbaar.

Gaskookplaat kopen - koopadvies voor jouw keuze

Wens je enkel voor je tuin een mogelijkheid gerechten direct ter plekke te bereiden, zonder gebruik te moeten maken van het fornuis thuis? In dat geval is een 2-pits gaskookplaat in de regel voldoende. Als je een gaskookplaat met propaan wenst, dan is een model van de gerenommeerde fabrikant Klarstein in onze onlineshop een ontdekking. Daarnaast kun je bij een combinatie van de gaskookplaat bij een fornuis dat al voorhanden is, op de kleur letten. Kies je bewust een andere kleur bij de kookplaat, dan kun je decoratieve contrasten bereiken. Een eenheidskleur maakt een harmonisch keukendesign mogelijk.

Maak je keuze en bestel een hoogwaardige gaskookplaat voordelig in de Electronic Star onlineshop!

FAQ

Hoe snel lukt het bereiden van maaltijden met behulp van gaskookplaten?

Gaskookplaten laten zich zeer precies instellen. Achter de vlam verschuilt zich bovendien rijkelijk veel power. Daarom verloopt het verwarmen van voeding bij gaskookplaten vlot.

Hoe prijsbewust is het koken met gaskookplaten?

Koken met gaskookplaten is gewoonlijk voordeliger dan met stroom. Specialisten schatten een besparing van tweederde.

Hoeveel vlammen moeten gaskookplaten idealiter hebben?

Bij een mobiel apparaat zijn twee vlammen voldoende. Gaskookplaten zijn idealiter met vier vlammen uitgerust.

Naar boven