14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Inductie Kookplaat


Inductie kookplaat online kopen - bij Electronic Star in premium kwaliteit voor een voordelige prijs

Het principe van de elektromagnetische inductie is met het oog op de behoedzame bereiding van smaakvolle maaltijden zeer geliefd. Heeft jouw inductie fornuis een nieuwe kookplaat nodig, dan kun je in de onlineshop van Electronic Star een kwalitatief hoogwaardige inductie kookplaat kopen. Wij bieden je een inductie kookplaat met een breedte van 80 cm en in andere afmetingen alsook een inductie kookplaat die je onafhankelijk kunt gebruiken. Kijk bij de volgende koopadviezen naar belangrijke criteria bij het kiezen van een geschikte inductie kookplaat!

Met deze voordelen inspireert een inductie kookplaat

Inductie kookplaten gelden als uitgesproken tijdsefficiënt, want het verwarmen en afkoelen van de pan gaat bijzonder snel. Bovendien bespaar je daardoor bij het bereiden van eten veel energie. Bsparingen tot 30 procent zijn mogelijk. Dat voel je niet in de laatste plaats in je portemonnee. Het wel belangrijkste voordeel van een inductie kookplaat is echter dat de kookplaat zelf niet heet wordt. Alleen de bodem van de pan wordt verwarmd. Dat verlaagt het risico op verbranden significant.

Vele modellen: inductie kookplaat van 60 cm, 80 cm of 90 cm breed kopen?

In onze onlineshop kun je een inductie kookplaat van 90 cm, 80 cm of 60 cm breedte bestellen. De meeste modellen zijn zo modern dat ze met een comfortabel bedienaar touchpaneel zijn uitgerust. Uitvoeringen met een automatische uitschakeling en een oververhittingsbescherming bieden als extraatje een hoge mate aan veiligheid. Voor de rest kun je bij ons een inductie kookplaat kopen die met een timer is uitgerust en jou meldt wanneer de maaltijd gaar is. Houd verder rekening met de verschillende soorten vermogen tussen 1.800 en 7.400 watt. Een grote keuze uit design maakt het je mogelijk inductie kookplaten op het design van de overige apparaten in je keuken, tuinkeuken of campingkeuken af te stemmen.

Koopadvies bij de inductie kookplaat

80 cm breedte kan een inductie kookplaat hebben die je bij een outdoor activiteit gebruikt. Een inductie kookplaat van 90 cm breed is ook een inductie kookplaat die onafhankelijk van het fornuis in de keuken thuis te gebruiken is. Een dergelijk model is voor de tuin en een camper geschikt. Als je de kookplaat van jouw inductie fornuis wilt vervangen, dan kun je kiezen voor een inductie kookplaat van 60 cm breed. Bestaat jouw gezin uit kinderen, dan raden we je een model met oververhittingsbescherming en automatische uitschakeling aan. Focus je bovendien op de indeling van de kookvelden. Zijn 2 kookvelden te weinig en 4 te veel, dan kan een exemplaar met 3 inductie kookplaten voor jou de beste oplossing zijn.

Bestel vandaag nog een inductie kookplaat naar jouw wens!

FAQ

Hoe snel werken inductie kookplaten?

Inductie kookplaten bereiden maaltijden vlot. Binnen enkele minuten begint het water in de pan te koken. Ideaal als na het werk de bereiding van de maaltijd vlot moet verlopen.

Hoe energie-efficiënt is een inductie kookplaat?

Bij het besparen van energie hebben inductie kookplaten duidelijke voordelen. Naar gelang vermogen kan je van energiebesparingen tussen 20 en 30 procent uitgaan.

In hoeverre is een inductie kookplaat geschikt voor een huishouding met kinderen?

Inductie kookplaten zijn alleen in gebruik als er potten of pannen op staan. Het risico op een verwonding door verbranding is in vergelijking met glaskeramiek verhoudingsgewijs gering. Een elektromagnetisch kookveld is daarom voor huishoudens met veel kinderen een goede keuze.

Naar boven