14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Keramische Kookplaat


Keramische kookplaat online kopen - hoogwaardige modellen in attractieve designs

Als het erom gaat een kookplaat voor het fornuis te kiezen of te kiezen voor een portable kookplaat, dan is de vraag op welke manier je de kookplaten kunt gebruiken. Wil je geen gas gebruiken, dan kun je van keramiek een kookplaat kopen en je maaltijden elektrisch bereiden. Een keramische plaat is bovendien geschikt voor mobiel gebruik bij talrijke outdoor activiteiten. Haal hier de informatie over welke voordelen een keramische kookplaat te bieden heeft en hoe je de juiste kookplaat van keramiek vindt.

Kenmerken keramische kookplaat - dat schuilt achter de moderne oplossing voor kookplaten

Een keramische kookplaat wordt ook wel ceran plaat genoemd. Hierbij gaat het om een fusie van glasachtige en polykristallijne elementen. Schott - een gerenommeerde fabrikant van kookplaten van keramiek - heeft de naam Ceran juridisch laten beschermen. In onze onlineshop kun je keramische kookplaten van fabrikanten zoals Klarstein exclusief bestellen.

Kookplaat van keramiek met grote keuze uit indrukwekkende features

Keramische kookplaten zijn met 2 tot 5 velden verkrijgbaar. Duo-kookplaten hebben een compact formaat. Bij een groot aantal kookplaten is de complete constructie gewoonlijk vierkant vormgegeven en past optimaal bij een klassiek elektrisch fornuis. In enkele uitvoeringen bevinden zich een oververhittingsbescherming en een automatische uitschakelfunctie. Wordt de kookplaat te heet, dan schakelt de ceran kookplaat automatisch uit. Kleine keramische kookplaten beschikken over een capaciteit van circa 2.400 watt. Een keramische kookplaat tot 6.500 watt is verkrijgbaar. Fornuisplaten met een gemiddeld vermogen beschikken over circa 3.500 watt. Bovendien heb je de keuze tussen een keramische kookplaat met draaiknop of een touchpaneel. Bij een model met ingebouwde timer hoef je niet meer apart de klok te zetten.

Keramische kookplaat kopen - de perfecte keuze

Ben je op zoek naar een oplossing met hoge prestaties waarbij je 5 pannen tegelijkertijd kunt verwarmen? Een inbouwfornuis voor jouw keukenfornuis is een passend exemplaar. Moet het enkel een mogelijkheid zijn maaltijden in het tuinhuisje of op de camping op te warmen, dan kun je voor een duo-model kiezen. Zeer vlakke en rechte design uitvoeringen laten zich bijzonder gemakkelijk reinigen. Neutrale kleuren zoals zwart passen in iedere keuken. Als je toch op zoek bent naar een buitengewone keramische kookplaat, dan kun je een model in wit of zilver kopen.

Kijk meteen eens rond in onze uitgelezen collectie keramische kookplaten en kies een exemplaar dat optimaal bij jouw voorstellingen past!

FAQ

Wat is het verschil tussen een ceran kookplaat en een keramische kookplaat?

Ceran is een keramische met een eigen merknaam. Daarachter schuilt de fabrikant Schott. De merknaam is geregistreerd, beschermd en mag daarom niet voor andere keramische kookplaten worden gebruikt.

Met welke potten en pannen kunnen op een keramische kookplaat maaltijden worden bereid?

Anders dan bij inductie kookplaten het geval is, kun je bij een keramische kookplaat alle gebruikelijke, niet voor inductie geschikte potten of pannen gebruiken. Keramische kookplaten zijn daarom ook een ideale oplossing de uitrusting uit te breiden.

Waaraan herken je dat keramische kookplaten nog heet zijn?

Is de kookplaat in gebruik, dan zijn onderaan het oppervlak rode ringen te zien. Innovatieve modellen geven weer wanneer een dergelijk kookveld nog niet voldoende is afgekoeld.

Naar boven