Bio ethanol haard

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 4
64 Resultaten voor "Bio ethanol haard"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 4
Bio ethanol haard

Bio ethanol haard online aanschaffen en genieten van sfeervolle vlammen in de duisternis

Als je op zoek bent naar een haard waarmee je flexibel blijft en die geen groot onderhoud vereist, is een bio ethanol haard een goede keuze. In de Electronic Star online shop heb je de mogelijkheid een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke bio ethanol haard aan te schaffen. Lees hier welke koopcriteria je moet aanhouden als het gaat om een dergelijke moderne haard.

Bio ethanol haard - plaatsgebonden staande haard zonder residu

Anders dan conventionele haarden, laat een bio ethanol haard geen roet achter. Je hebt daarom geen rookkanaal nodig. Bio ethanol wordt veeleer in zijn vloeibare aggregatietoestand verbrand. Net als bij klassieke haarden ontstaat bij dit proces een vlam. Ze geeft de omgeving van de haard een heel bijzondere sfeer en tovert in huis een sfeervolle, behaaglijke flair tevoorschijn. Perfect om het je op koele herfst- en koude winterdagen gemakkelijk te maken bij het vuur. Bovendien kun je een bio ethanol haard ook op zomeravonden gebruiken, als een koele bries je laat rillen.

Bio ethanol haard - grote selectie modellen in de Electronic Star online shop

In onze elegante collectie bio ethanol haarden vindt je vrijstaande haarden die je kunt plaatsen waar je maar wilt. Alternatief vindt je in ons assortiment ook ethanol tafelhaarden. Kies uit langwerpige modellen, torenmodellen, hoekige en rechtlijnig ontworpen exemplaren, een eigentijds lichtbaken of een trendy ethanol lantaarn. Gerenommeerde fabrikanten, zoals blumfeldt, Klarstein en OneConcept, vervaardigen bio ethanol haarden van veelzijdige materialen in moderne designs. Klassieke variaties hebben een deurtje, waarachter de ethanol vlam flakkert. Moderne uitvoeringen zijn voorzien van een hoekige, ronde of ovaal gevormde glazen cilinder. Puristisch of vintage: bio ethanol haarden vindt je in talloze uitvoeringen in onze online shop - passend bij je interieur - in talloze verschillende stijlen.

Bio ethanol haard - voor ieder huis een bijpassend model

Heb je maar weinig ruimte beschikbaar in je huis? Hoef je nog niet af te zien van een bio ethanol haard. Kies bijvoorbeeld een compacte ethanol tafelhaard of ga voor een slanke vuurpilaar. Om gasten in stijl welkom te heten, kun je met een set bio ethanol lantaarns prima voor de dag komen. Een model in landhuisstijl is voorzien van een traditioneel haardframe en uitzonderlijk geschikt voor fantasievolle decoraties in de kerstperiode. Geef je de voorkeur aan de optiek van een originele open haard, kun je kiezen voor een bio ethanol haard met een afzonderlijk bergvak voor houtblokken. Bij een prachtig interieur past een delicate, van edel metaal vervaardigde vuurtoren. Vindt in ons assortiment het model dat bij je past en laat het comfortabel thuis bezorgen!

FAQ

Kun je met een bio ethanol haard kamers verwarmen?

Omdat er bij een bio ethanol haard vlammen ontstaan geven deze ook warmte af. Of daarmee een specifieke ruimte kan worden verwarmd, hangt van de grootte van de haard en de ruimte af. We raden je in dit geval aan te kiezen voor een grotere, vrijstaande bio ethanol haard. Die is dan ook geschikt voor een grotere hoeveelheid bio ethanol.

Hoe gevaarlijk zijn bio ethanol haarden?

Ethanol is een vluchtige stof die brandt. Het brandgevaar is daarom nauwelijks groter dan die van een haard die met hout word aangestoken.

Hoe vaak moet er bij een bio ethanol haard geventileerd worden?

Een overdosis kooldioxide kun je binnenshuis voorkomen door regelmatig te ventileren.
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren