14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Elektrische haard


Elektrische haard kopen

Een gezellige woonkamer begint met een elektrische sfeerhaard. Er zijn weinig dingen die de winter aangenamer maken dan te zitten in de warme, rode gloed van een open haard. Echt of niet, de elektrische kachel van tegenwoordig doen niet onder voor de klassieke open haard. Het bespaart bovendien ook nog eens veel gedoe met het kopen en sjouwen van hout, en het aanbouwen van de luchtafvoer. Kortom, het instellen van een elektrische haard kost een stuk minder tijd, waardoor u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankoop kunt genieten. Hieronder hebben wij voor u kort de verschillende soorten sfeerhaarden samengevat uit ons assortiment.

Elektrische openhaard: Convectie of stralingswarmte

Elektrische sfeerhaarden kunnen op twee verschillende manieren warmte afgeven. Een convectie sfeerhaard is te vergelijken met een klassieke open haard. Dit soort openhaard geeft de warmte direct af aan de omringende lucht, waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt: hoe dichter bij de haard u zit, hoe warmer het is. Naast de convectie sfeerhaard zijn er sfeerhaarden die gebaseerd zijn op warmte straling. Hierbij wordt de warmte niet zo zeer aan de omringende lucht afgegeven, maar voornamelijk aan de objecten die in de ruimte staan van de haard. Zo wordt er als het ware een warme gloed verspreid over alle objecten in uw woonkamer.

Losstaande elektrische sfeerhaard of wandhaard

Onze losstaande sfeerhaarden kunt u overal in uw woonkamer neerzetten en hoeft u niet vast te zetten aan een wand. Handig voor als u geen plek heeft langs de wand of uw ruimte vanuit het midden wilt verwarmen. Onze wandhaarden hoort u wel aan de wand vast te maken. U kunt ze ofwel laten inbouwen, of direct en eenvoudig aan uw wand aansluiten. Ze nemen daardoor minimaal ruimte in beslag en geven het echte open haard gevoel.

Naar boven