14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Espressomachines

Koffiezetapparaten, waterkokers en espressomachines voordelig online kopen

Een espresso maken die tegelijkertijd smaakvol is en vitaliseert, dat is een echte kunst. Om ervoor te zorgen dat je optimaal slaagt, raden we je aan een espressomachine te kopen. In ons assortiment vind je de exclusieve apparaten met een groot vermogen met een excellente prijs-kwaliteitverhouding - met moderne features en in elegante designs Van kleine allrounder tot multifunctioneel professioneel apparaat, je vindt het bij Electronic Star.

Espressomachine - uit deze modellen kun je kiezen

Espressomachines onderscheiden zich van traditionele koffiezetapparaten door hun speciale technologie. Naast één of twee circuits kun je een dual boiler met twee ketels kopen. Net zo populair is een pistonmachine Deze werkt met een hoge pompdruk. De apparaten verschillen bovendien door hun in watt aangegeven capaciteit. Wens je een espressomachine die klein en compact is of een volumineus model als stijlvol middelpunt in je keuken? Hierbij kun je ook een blik op de veelzijdige designs werpen. In onze collectie wisselen elegante uitvoeringen zich af met retro modellen in rood of hemelsblauw. Niet op de laatste plaats is een espressomachine met bonenmaler in onze shop verkrijgbaar.

Espressomachine voor de kleine koffiekick tussendoor

Een espressomachine kopen is bijzonder de moeite waard als je vaak gasten ontvangt en je na het avondeten een lekkere espresso voor ze tevoorschijn wilt toveren. Misschien waardeer je het echter ook jezelf bij het werk aan de laptop of 's avonds op de bank met een espresso wakker te houden. Kleine espressomachines zijn perfect geschikt voor thuiswerken. Creëer met een apparaat uit ons assortiment een eenvoudige of dubbele espresso - helemaal zoals jij het wilt.

Koopadvies: espressomachine met bonenmaler of zonder?

Voor absoluut verse bonen en een sensationele geurbeleving tijdens de bereiding tref je met een espressomachine met een geïntegreerde bonenmaler een goede keuze. Een pistonmachine is de ideale oplossing als je uitgelezen espresso wilt serveren en een groot aantal mensen wilt bedienen. Is in jouw keuken geen werkblad of slechts een geringe plaats om iets neer te zetten voorhanden, dan adviseren wij je een espressomachine die klein en compact vervaardigd is.

Om ervoor te zorgen dat je bij sterke koffie geen afstand van het melkschuim hoeft te doen, krijg je bij ons apparaten met aparte melkopschuimer. Optische elegantie in de keuken gun je je met een exemplaar dat met een touchscreen is uitgerust. Voor het snel opwarmen van het apparaat val je in het ideale geval terug op eentje met veel capaciteit en hoge prestaties. Snuffel rond bij de hoogwaardige espressomachines in de Electronic Star webshop en laat jouw favoriet vliegensvlug thuis bezorgen!

Espressomachines FAQ

Wat verstaat men onder een dual boiler?

Hierbij gaat het om een pistonmachine die met twee verwarmingsketels is uitgerust. Eentje bereidt hete stoom - de andere de koffie. Beiden brengt het apparaat in eigen regie bij elkaar.

Over hoeveel pompdruk moeten krachtige espressomachines beschikken?

Hoogwaardige apparaten beschikken over een druk van ongeveer 15 bar. Een bijzonder krachtig apparaat koop je van gerenommeerde fabrikanten met 20 bar.

Hoeveel tijd hebben espressomachines nodig voor de bereiding?

Jouw espresso wordt door moderne apparaten meteen met grote zorgvuldigheid bereid. Wil je van de onovertroffen aroma's kunnen genieten, dan is een bereidingstijd van 25 tot 35 seconden ideaal.
Naar boven