14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Koffiezetapparaten voordelig online kopen

Zonder een kop koffie komt je 's ochtends slecht op gang? Een duidelijke zaak: tijd voor een koffiezetapparaat! Of een stijlvol model voor het chique werkblad in je keuken of een compact apparaat voor de pauze op kantoor: een volautomaat koffiezetapparaat of heel klassiek met thermoskan bestel je bij Electronic Star tegen een voordelige prijs. Naast de klassiekers zonder veel franje kun je bij ons ook een koffiezetapparaat kopen dat meer bereidt dan koffie.

Koffiezetapparaat met bonenmaler en eenvoudige filtermodellen.

Geef je de voorkeur aan een apparaat zonder veel franjes, dan kan een koffiezetapparaat met thermoskan je gelukkig maken. Uitgerust met een simpele koffiefilter is deze geschikt voor al gemalen koffie en houdt hem lange tijd warm. Als alternatief bieden we de mogelijkheid een koffiezetapparaat als volautomaat te kopen. Deze vul je met hele bonen waarmee het apparaat koffie zet en ze daarvoor ter plekke maalt. Enkele modellen zetten naast Café Crema Cappuccino en Latte Macchiato. Ze beschikken over een speciale eenheid voor het opschuimen van melk. Bij 2-in-1- apparaten zit er een extra theefunctie bij. Een pistonmachine is goed geschikt voor het bereiden van espresso.

Koffiezetapparaat met grote keuze aan praktische features.

Terwijl het koffiezetapparaat loopt, kun je de tijd voor andere dingen gebruiken. Een praktische timer bezorgt de hete drank de finishing touch. Daarnaast vind je in onze webshop een apparaat met automatisch uitschakelmechanisme. Het voorkomt dat de warme plaat te heet wordt en minimaliseert het risico op brand. Bovendien kun je naast een koffiezetapparaat met thermoskan een model met kopjeswarmer kopen. Zo drink je de koffie niet alleen veel beter, hij verschaalt ook niet. Exemplaren met led-display laten zich dankzij een eenvoudige druk met de vinger bijzonder comfortabel bedienen.

Koffiezetapparaten kopen - met deze tips naar het perfecte model

Komt er op kantoor een telefoontje tussen, dan kan dat met een lekkere koffie al snel wat langer duren. Een koffiezetapparaat met thermoskan redt de hete drank over de verloren gegane tijd. Geef je de voorkeur aan vers gemalen bonen, dan zul je waarschijnlijk veel plezier aan een koffiezetapparaat met bonenmaler beleven. Een espresso of koffie met een fantastische crema tovert een pistonmachine voor je. Latte Macchiato fans inspireert hij met fluweelzacht melkschuim. Voor jouw keuken moet het een model met retro look zijn? Een knalrood apparaat is in onze webshop verkrijgbaar, inclusief wow factor. Kies zelf je lievelingsmodel!

Koffiezetapparaten FAQ

Welke voordelen heeft een koffiezetapparaat met bonenmaler?

Bij een dergelijk apparaat smaken de bonen zeer intensief. Ideaal wanneer je jouw koffie iets sterker wil. Daarnaast wordt iedere kop koffie pas dan bereid als je ready bent voor jouw shot cafeïne. Maximale versheid is daarbij gegarandeerd.

Hoe functioneren pistonmachines?

Allereerst brengen ze het water op temperatuur. Dat wordt vervolgens onder hoge druk door een met gemalen koffie gevulde zeef geperst. Daarom is de pompdruk bij de keuze van een pistonmachine essentieel. Idealiter ligt die tussen 8 en 15 bar.

Hoe omslachtig zijn koffiezetapparaten te reinigen?

Wil je het reinigingswerk minimaal houden, dan ben je met een filtermachine goed bediend. Modellen met bonenmaler vereisen extra reinigingswerk. Vooral bij de koffie-uitvoer en melksproeier is voor de reiniging een fijn gevoel gevraagd.
Naar boven