14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Borden & Bestekset

Servies & bestek voordelig online kopen

Of voor thuis tussen de vier muren, de tuin of de camper op reis: hebben fornuis of grill de juiste temperatuur, zijn de kostelijkheden niet meer ver weg. Met het juiste bestek en servies blijf je bij de bereiding van gerechten niet alleen effectief, maar je bezorgt de keuken en eettafel een blikvanger. In de Electronic Star webshop bestaat de mogelijkheid servies en bestek van hoge kwaliteit en van alternatieve materialen te kopen.

Van solide staal en hout: servies & bestek van duurzaam materiaal

Een blik op ons ruim gevulde assortiment laat attractief kinderservies zien. Borden, schalen en lepels zijn van de natuurlijke grondstof bamboe vervaardigd - de lepels daarnaast van silicone voorzien. Bovendien stoot je in onze collectie op een messenset en een daarbij passend messenblok. Alternatief kun je je bestek ook in een van onze bestekbakken van hout - beschermd tegen het toegrijpen van kinderen - bewaren. De messensets beschikken over een verschillend aantal delen en zijn gedeeltelijk met een extra schaar uitgerust.

Deze kenmerken kun je verwachten bij kinderservies, bestekbakken en messensets.

Door de combinatie van hard bamboe en zachte silicone krast het servies niet. Daarnaast is bamboe een extreem snel weer bijgroeiend stuk natuur dat de koop van jouw servies duurzaam maakt. Voor een net zo milieuvriendelijke oplossing kies je voor een bestekbak van hout. Hierin kun je jouw bestek veilig tegen luchtvochtigheid, vuil en stof bewaren. Met een messenblok bezorg je jouw messen niet alleen een stijlvol podium, maar bescherm je werkblad en jezelf tegen sneeën. Onze hoogwaardige messensets zijn voor professioneel gebruik ontworpen, van robuust staal en met een excellente snijkracht vervaardigd. Ze geven jouw keuken optisch een geweldig highlight.

Koopadvies servies & bestek voor hobby- en professionele koks

In de lade van een klassiek keukenmeubel ontbreekt vaak een bestekbak. Deze kun je bij ons tegen een voordelige prijs verder uitrusten. Messenblokken daarentegen zijn met name geschikt als er vaak Santokumessen, schilmessen en broodmessen worden gebruikt. Zo heb je ook een snelle toegang als de handen niet zo schoon zijn. De handvatten van lades blijven daarbij ongeschonden. Koop een messenblok met geïntegreerde snijplank zolang er in jouw keuken alleen ruimte voor all-in-one oplossingen is. Ons houten servies voor kinderen is uitstekend geschikt voor picknick met de kleintjes in de natuur. Het laat zich vervolgens snel reinigen en blijft zo steeds hygiënisch. Bovendien kun je de bamboe borden met gezicht van een haas of olifant als buitengewoon cadeau bestellen.

Servies & bestek FAQ

Waarop moet je bij de koop van servies voor kinderen letten?

Belangrijk is dat het materiaal vrij is van schadelijke stoffen en de randen zijn afgerond. Zo verminder je het verwondingsgevaar. Bamboe is bijzonder goed geschikt met zijn natuurlijke en unieke nerven.

Hoeveel vakken zou een goede bestekbak moeten hebben?

Jouw bestek structureer je optimaal als de bak over zes tot zeven vakken beschikt. Hierin liggen messen, vorken, eetlepels, theelepeltjes, gebakvorkjes, keukenmessen en accessoires zoals rietjes etc. Plaats.

Welke messen horen in hoogwaardige messensets?

Naast een universeel mes en koksmes mag een Santokumes niet ontbreken. Voor de bereiding van groente is een schilmesje geschikt. Broodmessen en fileermessen met klingen ronden exclusieve messensets af.
Naar boven