14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Drinkflessen voordelig online kopen.

Tenminste twee liter water moet je op een dag wel drinken - bij hete temperaturen of wanneer je sport beoefent nog iets meer. Om dat te kunnen bewerkstelligen, je hydreert en op nieuwe uitdagingen en avonturen bent voorbereid, mag de drinkfles in de handtas of de rugzak niet ontbreken. Zo heb je de volgende slok water, natuurlijk veilig tegen uitlopen, altijd direct bij de hand.

Welke drinkfles is voor jou een goede keuze?

Drinkflessen verschillen primair met hun optiek, de grootte en het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Flessen van roestvrij staal gelden als zeer robuust en duurzaam, zijn soms wat zwaarder dan die van aluminium of plastic. Speciaal bij plastic drinkflessen moet je erop letten dat deze vrij zijn van BPA (Bisphenol-A), omdat deze stof in vloeistof kan oplossen en dan in het drinkwater terechtkomt. Flessen van glas zijn er ook, ze zijn echter voor onderweg niet echt de eerste keuze, omdat ze zwaar zijn en kunnen breken.

Drinkflessen voor kinderen: in speelse look en met veilige sluiting

Van de schmatzfatz drinkfles tot die met coole en/of speelse motieven. De beste drinkfles voor kinderen is in het algemeen die waar de kinderen zelf het meeste plezier aan beleven. Een drinkfles voor kinderen die niet uitloopt is bijzonder de moeite waard, uiteindelijk moeten speelgoed en schoolspullen onderweg niet vochtig worden. Kinderen behandelen dergelijke flessen bovendien meestal niet al te zorgvuldig, wat ook prima is, want daar moeten kwalitatief hoogwaardige flessen tegen bestand zijn - een schmatzfratz drinkfles is dat bijvoorbeeld. Het beste kies je de nieuwe drinkflessen voor kinderen die niet uitlopen samen met de kids. Als kinderen bij de keuze worden betrokken, kunnen ze daarvan typisch genoeg veel sneller en langer enthousiast over zijn.

Drinkflessen voor kinderen en volwassenen: waarop letten bij de aankoop?

Allereerst op de grootte. Die is normaal gezien zo ontworpen dat de fles zich met gemak en probleemloos laat opbergen. Voor kinderen zijn iets kleinere varianten raadzaam, een volume van minimaal 0,25 liter moet de fles echter wel hebben. Grote flessen bieden plaats voor ongeveer 1,2 liter. Bij het materiaal moet je er op letten dat het licht en onbedenkelijk voor de gezondheid is.

De beste drinkfles voor kinderen heeft een kindvriendelijke sluiting die zich snel laat openen en net zo snel weer laat sluiten. Bovendien zou de fles uit hygiënische overwegingen snel en ongecompliceerd te reinigen moeten zijn - het beste natuurlijk in de vaatwasser, wat bijvoorbeeld bij drinkflessen van roestvrij staal helemaal geen probleem oplevert.

Schmatzfatz drinkfles of edele waterhouder voor volwassenen bij sport of wielrennen: natuurlijk kun je de drinkflessen niet alleen met water, maar bijvoorbeeld ook met limonade of isotone drankjes vullen, zodat koolzuur en aroma behouden blijven. Het beste meteen online bestellen!

Drinkflessen FAQ

Welke functies heeft een drinkfles voor kinderen?

Wat betreft de vorm zijn deze normaliter zo ontworpen dat ze gemakkelijk in schooltas of rugzak passen - idealiter in het zijvak met het net. Bovendien dient de fles optisch kindvriendelijk en van een zeer gemakkelijk te bedienen sluiting te zijn voorzien.

Welke drinkflessen bij welke activiteiten?

Bij het fietsen moet de fles idealiter met de tanden opengemaakt kunnen worden, bij trekking of wandelen moet hij zeer robuust zijn en bij het joggen een bijzonder gering gewicht hebben.

Welke drinkflessen zijn geïsoleerd?

Voor warme dranken raden we modellen aan van aluminium of roestvrij staal, omdat die soms een isolerend inzetstuk hebben die de drankjes langer warm houdt.
Naar boven