14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Voorraadpotten & Opbergen

Voorraadpotten & Opbergen voordelig online kopen

Optisch aantrekkelijke voorraadpotten zijn in iedere keuken voor het bewaren van losse levensmiddelen zoals pasta en havervlokken het perfecte alternatief voor open zakken. Vooral transparante voorraadpotten van glas zijn ideaal geschikt om jouw kruiden, thee, zout en vele andere ingrediënten voor lekkere maaltijden op te bergen. Bovendien is ook het spectrum aan gekleurde potten groot, waarop de mogelijke inhoud zoals bijvoorbeeld uien of aardappels te lezen is. Voor alle huishoudens waarin gezinnen, paren of singles leven zijn passende voorraadpotten te vinden.

Lunchboxen en theeboxen voor een gezellige ambiance

Naast de functie van veilige opbergplaats van primaire levensmiddelen, kruiden, specerijen en cacao vervullen de praktische voorraadpotten nog een belangrijke functie. In de fraaie voorraadpotten van glas met deksel van hout en kunststof worden jouw voedingsmiddelen en uitgekozen kruiden een decoratief element in je keuken. In het open rek en op het werkblad trekken de rustiek vormgegeven snack boxes en de uniform vormgegeven set met potten van verschillende afmetingen alle aandacht.

Wanneer jouw theebox direct naast de waterkoker staat, wordt de plek op het sideboard in de keuken een gezellig, uitnodigend theehoekje. Het spectrum aan verschillende modellen is zo groot dat je alleen met behulp van verschillend ontworpen potten en bakjes in rekken en op tafels een individuele stijl in je keuken tovert. Uiteindelijk overtuigen alle voorraadpotten die luchtdicht met een makkelijk bedienbare deksel afsluitbaar zijn, omdat ze voor een lange houdbaarheid van kwetsbare levensmiddelen en het behoud van aroma's zijn ontworpen.

Voorraadpotten set voor orde bij een behaaglijk gevoel in de keuken.

Om ervoor te zorgen dat je niet iedere dag in de supermarkt alle ingrediënten voor je maaltijden moet kopen, is het de moeite waard minimaal een kleine voorraad basisvoedingsmiddelen aan te leggen. In je koelkast, in het keukenrek en ook op het werkblad van je keukenblok is normaal gesproken voldoende ruimte voor een paar potten waarin je pasta, rijst, kruiden, specerijen, koffie, cacao en andere belangrijke levensmiddelen voor het dagelijks gebruik kan bewaren.

Waar moet je bij de koop van voorraadpotten op letten?

Het gebruik van potten om je keuken te bevoorraden heeft het voordeel dat alle belangrijke levensmiddelen een vaste plek hebben. Je brood ligt in de broodtrommel en je theezakjes in de box voor thee. In plaats van een onoverzichtelijk aantal open zakken en buitjes zie je in jouw provisiekamer in één oogopslag welke basisvoedingsmiddelen nog voorhanden zijn. Bovendien geven voorraadpotten van glas jouw keukenkast een decoratieve look.

Voorraadpotten & Opbergen FAQ

Zijn levensmiddelen zoals rijst en droge bonen in potten beschermd tegen voedselmotten?

Vooral in voorraadpotten die luchtdicht zijn afgesloten, zijn losse voedingsmiddelen goed tegen voedselmotten beschermd. De deksels van deze potten sluiten de inhoud 100 procent betrouwbaar.

Heeft iedere voorraadpotten set een lang leven?

De modellen van glas, kunststof en hout zijn in de regel duurzaam als je ze volgens de adviezen van de fabrikant onderhoudt en voor het navullen met nieuwe voorraden regelmatig reinigt.

Is een voorraadpot naar verloop van tijd voor verschillende levensmiddelen te gebruiken?

Als je een voorraadpot grondig van stof en levensmiddelresten zoals bijvoorbeeld rijstkorrels hebt bevrijd, dan kun je een pot vervolgens onder andere voor het bewaren van koffie gebruiken.
Naar boven