Sinaasappelpers & Sapcentrifuges

Sinaasappelpers & Sapcentrifuges voordelig online kopen

Of voor lekkere vruchtensappen of groene smoothies: een sapcentrifuge hoort in ieder huishouden. Waar moet je op letten bij een sapcentrifuge kopen? Welke modellen zijn er en waarvoor zijn ze het beste geschikt? Duik in de fantastische wereld van de sappen en vind antwoorden op veel voorkomende vragen.

Welke sapcentrifuge systemen zijn er?

De sapcentrifuge apparaten verschillen in de eerste plaats door hun speciale techniek. In sommige keukens staan verticale sapcentrifuges met een sapcentrifuge systeem. Het winnen van sap komt door het slingeren. Echter, door de verwarming van het sap tijdens het centrifugeren lijdt de kwaliteit. Het resultaat is het verlies van belangrijke voedingsstoffen.

Veel beter zijn de slow juicers met een horizontaal deel wat langzaam draait. De zo geperste sappen behouden hun vele vitaminen. Sapcentrifuges met verticaal draaiend persdeel zijn er ook. Voor gehaaste mensen hebben die het voordeel dat ze sneller meer sap persen dan de horizontale apparaten.

Voor het persen van grote hoeveelheden fruit zijn er apparaten die met waterdruk functioneren. Dergelijke appel vruchtenpersen zijn feitelijk geen keukenapparaten meer. Ze worden praktisch buiten in de buurt van een wateraansluiting gebruikt. Een ander type sapcentrifuge is de stoom juicer. Door de verhitting van stoom en aansluitende sterilisatie krijg je houdbare sappen.

Vers sap of geconserveerd sap: waarvoor de apparaten het beste geschikt zijn

De Applebee van Klarstein brengt zoetheid in het leven. Door waterdamp perst hij bessen en fruit voor gelei, compote of sappen uit. Dankzij verhitting en aansluitende sterilisatie zijn de producten vele maanden houdbaar. Klarsteins Bella Elegance met de horizontaal draaiende juicer is een vruchtenpers Slow Juicer voor fruit, groente, gebladerte, kruiden en noten. Je kunt daarmee vruchtensappen of smoothies in alle variaties maken.

Klarsteins Fruitberry behoort tot de categorie Slow Juicer met verticale juicer. Voor verse sappen van fruit, groente, gebladerte, kruiden of noten. De Fruit Punch van Waldbeck functioneert met waterdruk. Hij is geschikt als druiven- of appel sapcentrifuge.

De passende sapcentrifuge kopen.

Wil je regelmatig grote hoeveelheden pitvruchten of druiven uitpersen, dan is de vruchtenpers van Fruit Punch goed geschikt. Voor langer houdbare sappen is de aankoop van de Klarstein Applebee een uitkomst Als je waarde hecht aan verse sappen van hoge kwaliteit die het liefst veel voedingsstoffen bevatten, dan is het raadzaam de Klarstein Fruitberry of Bella Elegance te kiezen.

Sapcentrifuges FAQ

Wat kun je allemaal met een sapcentrifuge verwerken?

Je kunt daarmee fruit, vruchten, groente, gebladerte en in water geweekte noten persen.

Welke soorten apparaten zijn het best?

Dat hangt ervan af wat voor sappen je in welke hoeveelheden, snelheid en kwaliteit wilt maken. Het meest veelzijdig zijn horizontale sapcentrifuges/vruchtenpersen Slow juicer. Dankzij het lage aantal omwentelingen van de langzame pers persen ze behoedzamer dan andere persen. Bovendien meesteren ze vrijwel alle gangbaar te persen soorten voedsel, zijn stil en leveren een optimale sapopbrengst. Vanwege de horizontale bouwwijze heb je hiervoor meer plaats nodig in de keuken.

Waarom is het aantal omwentelingen bij het maken van sap zo belangrijk?

Hoe langzamer het aantal omwentelingen, des te behoedzamer volgt de manier van sap persen. Het sap wordt nauwelijks verwarmd. Zo blijven waardevolle vitaminen en andere voedingsstoffen behouden.

Zijn de aparte onderdelen vaatwasserbestendig?

Nee. Van metaal of kunststof, om de onderdelen te ontzien is het raadzaam ze steeds met de hand af te wassen. Let hierbij op de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing.
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren