14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Torenventilator voordelig online kopen - Ruimtes effectief, geluidloos en efficiënt koelen

Zomerse hitte doet het zweet zelfs uitbreken wanneer je nauwelijks beweegt. Om ervoor te zorgen dat je hoognodige afkoeling krijgt is een torenventilator een uitstekende keuze. Je vindt ze in onze online shop in talloze uitvoeringen, passend bij je individuele behoefte. Welke kenmerken interessant zijn bij het kiezen van een geschikte torenventilator, laten we je in deze rubriek weten.

Torenventilator - Veel profijt, zowel thuis als op kantoor

Een torenventilator maakt nauwelijks geluid en ligt qua bedrijfsgeluid dan ook ver voor op andere ventilatoren. Alleen daarom is hij al heel geschikt voor thuis. Vooral als het om gebruik in de slaapkamer of kinderkamer gaat zal de nauwelijks hoorbare torenventilator je enthousiast maken. Een torenventilator, die je nauwelijks hoort, is daarnaast ook voor je home office of voor op kantoor een uitstekende oplossing. De in onze online shop beschikbare torenventilators zijn heel krachtig en voorzien je bij hoge temperaturen van een aangename, koele bries. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat ze maar weinig plaats innemen. Met hun slanke figuur vinden de verticale torenventilators ook in een smalle nis voldoende plaats. Daarnaast is hij dus ook voor kleine kamers prima geschikt.

Torenventilator in veelzijdige varianten beschikbaar

Wanneer je de torenventilators in onze online shop vergelijkt, zul je vooral in het wattage verschillen constateren. Krachtige apparaten zijn geschikt voor duurzaam hoge temperaturen en voor ruimtes waar geen gevaar op tocht bestaat. Sommige modellen beschikken over meerdere modi, die je kunt afstemmen op je individuele behoefte. Verder bieden we torenventilators met 75° oscillatie. Een bij ons beschikbare torenventilator met waterkoeling werkt conform het principe van de latente verdampingswarmte. Bovendien zijn er torenventilators met afstandsbediening beschikbaar waarmee je de passende modus comfortabel van een afstand regelt. Je kunt overigens kiezen uit torenventilators met tijdloze designs. Zwart, wit of zilver: Onze torenventilators zijn echte design klassiekers en passen perfect in moderne interieurs.

Koopadvies voor torenventilators bij Electronic Star

Wil je alleen een lichte koeling voor de hitte op kantoor, reduceert een 36 watt model het risico op tocht. Wanneer een stijlvolle design oplossing gewenst is, raden we een heel smalle en hoge torenventilator met waterkoeling aan. Als je de intensiteit van de ventilator voortdurend wil variëren, ben je met een apparaat met meerdere modi goed voorzien. Een torenventilator met afstandsbediening is op kantoor een uitstekende oplossing om frisse lucht te krijgen, zonder dat je daarvoor tijd verliest door op te moeten staan.

FAQ

Zijn torenventilators geschikt voor Smart Home toepassingen?

In onze online shop zijn torenventilators naar wens met app bediening verkrijgbaar. Ze zijn comfortabel vanaf je smartphone te bedienen en met hun slimme features vooral geschikt voor technisch ingestelde gebruikers.

Hoeveel geluid maakt een torenventilator?

Vergeleken met andere ventilators is een torenventilator rustig. Bij duurzaam gebruik produceert hij circa 55 tot 65 decibel en stoort operationele processen dus niet.

Welke modi kun je instellen op een torenventilator?

De meeste modellen die voorzien zijn van meerdere modi, zijn in te stellen op een normale en nachtmodus. Bij een natuurmodus simuleert het apparaat aan- en afnemende wind via de intensiteit van de luchtstroom. De luchtstroom lijkt op een natuurlijke wind en is erg aangenaam voor het verhitte lichaam.
Naar boven