14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen voordelig online kopen

Heel wat mensen zitten elke dag meerdere uren achter de computer. Om een productief en geconcentreerd werkproces te garanderen moet de kantoorinrichting goed gepland worden. De juiste kantoormeubelen en praktische inrichting, zoals een organizer waarmee je je bureauspulletjes een vaste plaats kunt geven, vereenvoudigen het werk aanzienlijk en maakt het werken aangenamer en comfortabeler. Maar waar komt het nou precies op aan en wat kenmerkt hoogwaardige producten wanneer je nieuwe kantoormeubelen wilt aanschaffen?

Let op kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen en een praktische kantoorinrichting

Er zijn heel wat dingen die bijdragen aan plezier bij het werk en een gevoel van welzijn aan de computer. Dit maakt efficiënt werken mogelijk en verbetert gelijk de motivatie. Ergonomie is belangrijk om de werkplaats om gezondheidsproblemen te kunnen voorkomen. Een in hoogte verstelbaar bureau is, bijvoorbeeld, al een goede keuze. Door langdurig in een voorovergebogen houding te zitten verstijven je rug-, schouder- en nekspieren. Door het bureau aan je lichaamslengte aan te passen voorkom je een slechte houding en klachten, zoals:

 • Spanningsopbouw
 • Rugklachten

Met een in hoogte verstelbaar bureau kun je taken afwisselend en, naar behoefte, zittend of staand uitvoeren. Dat laatste heeft ook een positief effect op de doorbloeding. Het krukmechanisme maakt verschillende hoogtes mogelijk. Een bijzondere feature van het oneConcept Multidesk bureau is niet alleen de verstelbare hoogte, maar ook de aan te passen breedte.

Functies van kantoormeubelen

 • Eenvoudige en tijdloze elegantie van de bureaus
 • Ongecompliceerd mechanisme dankzij de handslinger voor het verstellen van de hoogte, naar keuze zittend of staand werken.
 • De slinger kan ingeklapt worden en verdwijnt onder het bureaublad.
 • Variabele breedte
 • Groot draagvermogen
 • In hoogte verstelbare poten ter compensatie van oneffen vloeren

Bij het Multidesk Comfort bureau gaat het bureaublad automatisch omhoog en omlaag dankzij de elektrische bediening. Daarbij kun je verschillende instellingen opslaan. Een timer herinnert je eraan dat je je werkhouding moet veranderen.

Handige kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting maakt gestructureerd werken mogelijk. In onze online shop vindt je verschillende artikelen die het werken op kantoor of thuis niet alleen vereenvoudigen, maar ook aangenamer maken. Daaronder vallen:

 • Bergvak of box als bureau-organizer
 • Pennenhouder voor je bureau
 • In hoogte verstelbare monitorstandaard, koeling dankzij perforaties
 • Kabelgoot of mand voor stekkerdoos

Met een bergvak bewaar je alles goed gesorteerd. Een monitorhouder optimaliseert een ergonomisch, zittende houding en creëert ook nog eens plaats op het bureau. Wat de standaard betreft, waarmee je, dankzij de ergonomische hoogte, nek- en rugklachten kunt reduceren of voorkomen, moet de afstand tot het beeldscherm rond de 70 cm liggen.

Kantoormeubels kopen - Wat heb je nodig?

Een in hoogte verstelbaar bureau mag in geen enkel kantoor ontbreken. Accessoires zorgen voor goede werkomstandigheden. Bij de inrichting beslis jij hoe je je werkplaats het beste wilt organiseren. Opbergmiddelen zijn onmisbaar. Dit en nog veel meer verhogen de efficiëntie en de productiviteit. Bergruimte creëer je daarnaast ook met schappen en kasten. Koop je meubels en inrichting voor elk denkbaar doeleinde voordelig online.

Kantoormeubelen FAQ

Waarom moet je een bureau in hoogte kunnen verstellen?

Als je zittend werk verricht zijn je bureau en bureaustoel van groot belang. Als je je bureau kunt verstellen, per slinger of elektrisch, dan kun je je werkplaats aan je eigen lichaamslengte aanpassen waardoor je rechtop kunt zitten wat je rug ontziet. Ter afwisseling kun je ook staand werken om je doorbloeding te stimuleren.

Welke kantoorinrichting is zinvol?

Voor elk soort werk is er een bijpassende accessoire, die efficiënt werken mogelijk maakt, bijvoorbeeld een bergvak, pennenhouder of monitorstandaard. Met een organizer kun je alles een vaste plek geven.

Welke voordelen biedt een houder voor mijn monitor?

Een monitorhouder optimaliseert een ergonomisch, zittende houding en creëert ook nog eens plaats op het bureau.
Naar boven