14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Gaan zitten, voeten omhoog en genieten: exclusieve stoelen & fauteuils ontdekken bij blumfeldt

Wie de dag ontspannen wil beginnen of 's avonds gezellig met vrienden wil zitten, heeft een comfortabele setting nodig: Hier presenteren we stoelen en fauteuils in een kwalitatief hoogwaardige designs, die qua comfort geen wensen onvervuld laten. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en designs, zodat met het oog op de bestaande inrichting een samenhangend concept met feel-good flair kan ontstaan.

Fauteuils met voetenbank: een perfecte aanvulling voor nog meer comfort

Fauteuils (met poef) hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke revival als klassiekers beleefd. Dit comfortabele meubelstuk vindt in steeds meer woonkamers een plaatsje als aanvulling op de bank. Gecombineerd met een voetenbank of poef ontstaat in de woonkamer een optisch aantrekkelijke plaats waar men zich terug kan trekken om te ontspannen of te lezen. De modellen die hier beschikbaar zijn laten zien dat deze klassieker zich heel modern en functioneel in elke ruimte kan invoegen. Talrijke combinatiemogelijkheden kunnen worden gebruikt voor een heel individueel inrichtingsconcept.

De leunstoel - een perfecte symbiose van design en hoogwaardige materialen

Vooral een leunstoel belichaamt merkbaar comfort doordat het zachte materiaal zich aangenaam tegen de rug nestelt. Op een stoffen bank kunt u comfortabel plaatsnemen om te genieten van een kleine pauze in het alledaagse leven. Wie liever strak en functioneel ziet, kan kiezen voor eetkamerstoelen van hout of metaal. Stoffen elementen zorgen voor extra comfort, waarbij de robuuste materialen zelf klassiek met talloze andere meubelstukken kunnen worden gecombineerd.

klein, maar effectief in elke ruimte: kleurrijke voetenbankjes ontdekken

Voetenbankjes zijn een ideale aanvulling van een fauteuil. Zou het niet heerlijk zijn om 's avonds wat vaker de benen omhoog te leggen en te ontspannen? De beschikbare bankjes presenteren zich in moderne kleuren, die meer levendigheid in een ruimte brengen. De zachte bekleding en de bijzonder aangenaam aanvoelende stoffen (bijvoorbeeld zacht fluweel) zorgen voor rondom geslaagde flair. Naar wens kan het met opvallende kleuren of geraffineerde elementen, zoals een goudkleurige metalen ring, ook wat extravaganter zijn. Sommige modellen verspreiden zelfs een betoverende vintage charme, die voor een nostalgische ambiance in de woonkamer zorgt.

Inspiratie nodig om passende stoelen te kopen?

Het is de moeite waard om de actuele collectie te ontdekken. Als u wat verder naar onderen scrolt, ziet u de modellen die op dit moment heel populair zijn in deze categorie. Zinvolle productbeschrijvingen en overzichtelijk gepresenteerde top-features helpen om snel een gewenst design en kwaliteitsbewuste keuze te kunnen maken. Veel van de beschikbare modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Doordat u de afbeeldingen naar kleur kunt actualiseren, is snel te zien welk effect een andere kleur heeft. Met behulp van de zoekcriteria aan de linkerkant, is de selectie snel naar de eigen wensen te beperken. Prijs, materiaal, kleur of producttype: Met maar weinig informatie verschijnen al modellen die 100% aan uw wensen voldoen. En met maar een paar klikken is de aankoop comfortabel geregeld. De voorpret voor een tijdige bezorging kan beginnen. Daarna hoeft u alleen maar plaats te nemen en/of de voeten omhoog te leggen om de alledaagse stress even ontspannen achter u te laten.

Naar boven