Massage roller

Regenereer en voorkom met de massage roller

Spanning, pijnlijke spieren en vastzittend fascia (weefsel) doen pijn. Een massage roller helpt dit te voorkomen en te verlichten.

Te veel of te weinig beweging, een zittende activiteit of eenzijdige stress op het werk hebben een negatief effect op ons musculoskeletale systeem. De gevolgen zijn spier- en rugproblemen, de bloedcirculatie ondergaat problemen en de fijne weefsels kleven aan elkaar. Regelmatige oefeningen met een scooter helpen om deze klachten te voorkomen. Bestaande beperkingen kunnen sneller worden verlicht door gerichte training met de sportuitrusting.

Hoe werkt een massage rol?

Het systeem is eenvoudig: een rol stevig schuim vervangt de menselijke masseur in deze techniek. De spieren worden verlicht door middel van een langzame, gerichte behandeling van de pijnlijke of gevoelige delen van het lichaam. De zachte druk stimuleert ook de bloedsomloop. Verschillende oppervlakken en verschillende hardheden verhogen het effect van de massage rol verder en zorgen individueel voor het best mogelijke succes. U kunt de exacte druk zodanig aanpassen dat dit verschil in dosering merkbaar is, maar niet onaangenaam.

Welke scooter voor welke toepassing?

Als u voor het eerst een massage scooter wilt kopen, gebruik dan het allround model. Het heeft een breedte die geschikt is voor oefeningen met de rug, benen en armen. Smallere rollen, met een kleinere diameter, zijn ideaal als u aan uw nek spanning wilt werken. Speciale ontwerpen zijn aangepast aan individuele lichaamsdelen. De massage rol voor de benen kan iets harder zijn dan een massage rol voor het gezicht. De massage rol met handvat is goed geschikt voor de dijen, daarnaast kan bij veel modellen het handvat worden verwijderd.

Rollers voor massage - het juiste materiaal

Houten massage rollen zijn prachtig ontworpen en ideaal voor degenen die het aangename oppervlak van het natuurlijke materiaal weten te waarderen. Veel gebruikers geven de voorkeur aan scooters van hardschuim. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van hardheid, zodat zelfs drukgevoelige personen regelmatig en met plezier kunnen oefenen. Hoogwaardig hardschuim is bestand tegen veroudering/slijtage en behoudt dus lang zijn vorm. Massage rollen voor de rug zijn verkrijgbaar in modieuze kleuren, u kunt uw favoriete kleur kiezen of het, handige, apparaat bestellen dat bij uw sportkleding past.

Fascia (weefsel) rollers en hun succes

Deze naam voor de massage rol zegt veel over de kenmerken ervan. Vanwege de mogelijkheid om vast gelijmde fascia los te maken, werden de scooters een paar jaar geleden een verkoop hit. Fascia is een vezelachtig ondersteunend weefsel dat door het hele lichaam loopt. Te weinig lichaamsbeweging, leeftijd en soms een ongezond dieet hebben een negatief effect op dit fascia. Het resultaat is pijn, die kan variëren van licht tot scherpe pijn over de getroffen gebieden. Fascia rollers maken de hechtingen voorzichtig los en stimuleren de bloedcirculatie. Zo vermindert dit de pijn op een natuurlijke manier.

Maak spanningen en blokkades los met de massage rol

Een ander toepassingsgebied zijn de grote en kleine spier delen. Hier vertoont de achter rol zijn dubbele effect: hij rekt de spieren uit en stimuleert daarnaast bloedsomloop. De resulterende diepe warmte wordt vervolgens overgedragen op de spieren en een positieve cyclus begint zo. De oefeningen duren slechts enkele minuten, het effect komt van de reguliere toepassing.

Profiteer nu van dit handige apparaat. Als u een massage rol koopt, kunt u uzelf persoonlijk van de voordelen overtuigen. Instructievideo's wijzen u de weg naar een comfortabeler leven, zonder spier- en rugklachten.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren