14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Massagetafels en massagekussens voor privé en professioneel gebruik

Voor masseuses en masseurs zijn goede massagetafels onmisbaar. Een massagetafel is een onderdeel van de uitrusting van de praktijk, en moet indruk maken met hoge kwaliteit en stabiliteit. Maar het aanschaffen van een massagetafel voor thuis kan ook zinvol zijn. Als een shiatsy-therapeut of fysiotherapeut regelmatig aan huis komt, is het erg handig om al een tafel te hebben. Massagestoelen zijn uitstekend voor zelfmassage. Wij hebben verschillende modellen en besteden aandacht aan de selectie van ons assortiment om er voor te zorgen dat aan alle medische en praktische eisen wordt voldaan.

Verschillende varianten massagetafels

De massagetafel is een basismodel dat voor vele doeleinden geschikt is. De zachte vulling zorgt voor comfortabel liggen. Als een massage liggend uitgevoerd wordt biedt het ligbed een comfortabele uitsparing voor het gezicht. Het is vooral handig als de massagetafel opvouwbaar is. Op die manier kan je de tafel snel opbergen en ruimte besparen als je hem niet gebruikt. Een opvouwbare massagebank kan ook heel gemakkelijk in je voertuig worden vervoerd.

Je vindt de draagbare massagetafel in verschillende kleuren in onze online winkel. De vulling bestaat uit fijn celschuim met een dikte van tien centimeter. De tafel heeft een laag gewicht, wat erg handig is voor transport. Er is ook een draagtas. Voor comfortabel gebruik zijn een afneembare hoofdsteun en armleuningen beschikbaar naast de vergrendelbare gezichtsuitsparing. De rugleuning is verstelbaar.

Wat is belangrijk bij een goede massagebank

Belangrijk: de tafel moet op de juiste hoogte staan, dat is de enige manier waarop de masseur probleemloos kan werken. Daarom is een massagetafel van goede kwaliteit in hoogte verstelbaar, met een werkhoogte die naar behoefte kan worden aangepast. Ook is een goede, degelijke afwerking een essentiële factor.

Kies een draagbare massagetafel of rust je praktijk uit met een elektrische massagestoel met andere praktische functies. Een massagetafel uit ons assortiment maakt indruk met goede kwaliteit en de massagebank kan voor alle massagetoepassingen worden gebruikt.

Massagestoelen voor de behandeling van spanning en rugpijn

Rugklachten komen helaas vaak voor, maar hoef je dat niet als je lot te accepteren. Een massagestoel kan op elk moment worden gebruikt. Het is geschikt voor een diepe Shiatsu-massage die iedereen gemakkelijk thuis kan uitvoeren. De 3D-massage voor de rug is individueel af te stellen. Als je op zoek bent naar een elektrische massagebank, vind je in ons assortiment een goede oplossing met onze massagestoelen. Verschillende bewegende massagekoppen en roterende massagevingers laten spanning los. Zelfs zonder een gezondheidsprobleem is het gebruik van elektrisch aangedreven massagestoelen een goed alternatief; het gebruik ervan is ontspannend en heeft een preventieve werking om rugpijn te voorkomen.

Koop een massagetafel: groot aanbod en hoge kwaliteit in onze winkel

Als je een massagestoel of massagetafel wilt kopen, vind je een uitgebreid aanbod in onze winkel. We bieden gedetailleerd advies in livechat en we zijn altijd beschikbaar voor vragen. Wij leveren binnen een paar dagen en bieden vriendelijke service. Of het nu gaat om een ​​massagetafel, massagestoel of massagestoel, bij al onze producten letten we op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn - wij bewijzen elke dag het tegenovergestelde!

Naar boven