14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Buikspiertrainer voor een gezonde en efficiënte training van je buikspieren

Van een platte, goed getrainde buik droomt niet alleen iedere sporter, maar ook niet sporters. Met een buikspiertrainer uit onze shop kan deze droom werkelijkheid worden en haal je een effectieve manier in huis om je buikspieren te trainen.

Onze winkel biedt buikspiertrainers voor professioneel gebruik, die in iedere home gym een goed figuur slaan. De combinatie van flexibele apparaten en professionele kwaliteit voor een sterke kern onderscheidt ons assortiment.

Met de buikspiertrainer naar een sixpack - sterke buikspieren en meer

De buikspieren zijn door hun natuurlijke verspreiding spieren, die, eenmaal goed getraind, duidelijk zichtbaar zijn. Een voorwaarde voor dat sixpack (of gewoon acht duidelijk zichtbare spieren) is niet alleen spiertraining, maar ook een gering aandeel lichaamsvet. Buikspiertraining zorgt hier vooral voor een krachtige definitie van deze specifieke spieren en laat ze duidelijk naar voren komen. Dat is niet alleen cosmetisch gezien van belang, de buikspieren en de lichaamskern dragen ook doorslaggevend bij aan de stabilisering van ons lichaam en onze houding.

Niet minder van belang is het dus ook dat bij het trainen van de buikspieren, de oefeningen zuiver en correct uit worden gevoerd. De uitvoering is bij zowel beginners als gevorderden in gelijke mate van belang, waarbij verkeerd uitgevoerde crunches en leg raises niet alleen voor een minder efficiënte training zorgen, maar ook een risico op blessures vormt. Het samentrekken van de onderste buikspieren belast ook het onderste deel van de wervelkolom en kan aandoeningen als hernia bevorderen.

Met behulp van een buikspiertrainer is dit risico te reduceren terwijl de intensiteit van de training toeneemt. Dat laatste is zowel van belang om efficiënt spiermassa op te bouwen, maar ook om de bloedsomloop te stimuleren en daardoor het aandeel lichaamsvet te reduceren - beide is van belang voor aan aantrekkelijk sixpack.

Nu een buikspiertrainer kopen - voor een krachtige kern en goed gedefinieerde spieren

In onze winkel vindt je zowel buikspiertrainers voor beginners als ook professionele apparaten voor studio's en fitnessruimtes in hotels. Buikspiertraining voor beginners wordt kinderspel met een steunkussen voor sit ups, want zo wordt de buik gezond en efficiënt getraind, zonder het onderste deel van de rug te belasten. Dat is vooral voor beginners, die de correcte techniek nog moeten leren, van doorslaggevend belang.

Gevorderden kunnen daarentegen een buikspiertrainer en bank ineen gebruiken. Die kunnen ook voor de rug, de zijdelingse buikspieren en (dankzij expander banden) zelfs voor de armen worden gebruikt. Dit maakt een flexibele inzet van de buikspiertrainer in huis mogelijk en is juist voor thuis een ideale trainingscombinatie. Voor de bovenkant van het prestatiespectrum zijn gecombineerde buik- en rugtrainers ideaal, die dankzij een brede basis en flexibele ondersteuningen niet alleen veel trainingsvariatie bieden, maar ook probleemloos bestand zijn tegen training met extra gewicht. Dat heeft wel wat meer plaats nodig, maar is voor fitnessruimtes en studio's de juiste keuze.

Of het nu gaat om de bovenste abs, de zijdelingse buikspieren of de onderbuik - de kwalitatief hoogwaardige apparaten in onze online shop helpen sportievelingen om de gewenste oefeningen correct uit te kunnen voeren.

Buikspiertraining voor beginners en gevorderden

Een buikspiertrainer is een waar wonder van efficiëntie. Via een verlenging van de greep en de hoek kan hij de intensiteit verhogen of zones trainen die lastig te bereiken zijn zonder apparaten, zoals de onderste en laterale buikspieren. Tegelijkertijd kunnen beginners dankzij een buikspiertrainer de buikspieroefeningen gemakkelijker uitvoeren en zo aanzienlijk effectiever trainen.

Naar boven