14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Halters & Gewichten

Klarfit  halterset korte halter lange halterstang Curlhalter 18x Gewicht staal 105kg
Retouren: -35%

Hoogwaardige korte halters kopen

In de online shop van Capital Sports kunnen fitness fans, hobbysporters en professionele bodybuilders nu hoogwaardige Hexbell Black korte halters tegen gunstige prijzen online bestellen. De ook als dumbbells bekende halters onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerkkwaliteit en duurzaamheid. Beschadigingen zijn bij het geplande gebruik van de halters praktisch uitgesloten. Tot de verdere voordelen van de dumbbells hoort het onbeperkte gebruik bij indoor en outdoor ruimtes en zeer goede veiligheidseigenschappen.

5 kg halters tot 30 kg halters als paar of korte halters set

Het assortiment Hexbell Black dumbbells omvat paren van 5 kg halters tot 10 kg halters tot de zware uitvoeringen met een gewicht van 30 kg per halter. Talrijke groottes er tussenin zijn beschikbaar. Bovendien zijn ook tien paren halters van 2 x 5 kg tot 2 x 30 kg in een praktische set verkrijgbaar.

De juiste halters voor alle korte halters oefeningen

Dankzij de oplopende gewichten vinden aanvangers op fitnessgebied net als getrainde bodybuilders de passende halters bij Capital Sports Van Flyings tot Reverse Flys en Shrugs tot biceps en triceps curls hebben de actieven de optimale dumbbells bij de hand.

Perfect uitgebalanceerde halters

De binnenkant van de halters bestaat uit perfect uitgebalanceerde ijzerkernen. De gelijkmatige gewichtsverdeling in de dumbbells stelt een storingvrije uitoefening van alle oefeningen in home gym, in outdoor ruimtes of in de professionele sportschool veilig.

Bescherming van de vloer dankzij bekleding van kunststof

De ijzerkernen van de hoogwaardige halters zijn door een doorgaande bekleding van hard rubber omgeven. Daardoor is de vloer tegen beschadigingen beschermd, mochten de halters per ongeluk op de grond vallen. De bekleding zelf is beschermd tegen stoten en raakt bij het laten vallen niet beschadigd. Ook vochtigheid beïnvloedt de duurzaamheid van de Hexbell Black dumbbells niet. Daarom is buitenhuis gebruik zonder problemen mogelijk.

Kegelvormige haltergrepen met ribbels

De grepen van de halters zijn licht kegelvormig gevormd. Daardoor is een veilige greep met een goede krachtoverdracht gegarandeerd. Daardoor ontstaan bij de krachttraining geen holle ruimtes en ook een verhoogde belasting in de aparte delen van de handen wordt vermeden. Het grip-oppervlak is met een ribbeling uitgerust die voor een zeer goede greep zorgt. Ook met bezwete handen zijn de halters altijd vast en veilig te houden.

Zeshoekige halterkoppen voor veilige stand.

De zeskoppige halterkoppen maken de Hexbell Black halters voor alle oefeningen zoals push up walks geschikt, waarbij de dumbbells stevig en veilig op de vloer moeten liggen. Bovendien voorkomt de vorm van de halterkoppen ervoor dat de halters op hellende bodem kunnen wegrollen.

Korte halters met vast verbonden halterkoppen

De greepstang van de korte halters is zwart geoxideerd en daarmee optisch perfect op de halterkoppen afgestemd. Stangen en halterkoppen zijn stevig met elkaar verbonden, zodat het om niet verstelbare halters gaat. Daardoor ontstaan een plus aan veiligheid. Er zijn geen halterschijven waarbij de eigenaar van de halters de correcte beveiliging zou kunnen vergeten. Daardoor wordt het gevaar op blessures gereduceerd.

Naar boven