Power Rack

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 3
48 Resultaten voor "Power Rack"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 3
Power Rack

Power Rack: multigym voor thuis - veelzijdige training van verschillende spiergroepen

Veel sporters en fitnessfans vinden het prettig om spieren niet geïsoleerd en gedeeltelijk, maar hele spiergroepen in alle delen van het lichaam te trainen. Voor dit doel is het de moeite waard om een power rack te kopen. Dit beidt een omvangrijk spectrum aan oefeningen, die geheel aan je individuele trainingsdoelen zijn aan te passen. De vele toepassingsmogelijkheden maken van de powercage een populair krachtpatser voor een goed gedefinieerd lichaam.

In tegenstelling tot een klassiek krachtstation, worden powercages gekenmerkt door hun eersteklas ergonomie. Voor wie is een dergelijke multigym geschikt en welke uitvoeringen zijn beschikbaar? Capital Sports heeft de belangrijkste informatie verzameld en heeft, in zijn royale online assortiment, een groot aantal geschikte power racks beschikbaar om uit te proberen en jezelf te overtuigen.

Power rack aanschaffen en je work-out veelzijdig vormgeven

Power racks maken effectieve trainingen mogelijk, die zowel door beginners als ook door professionals uitstekend zijn uit te voeren. Ze beschikken over talrijke instelopties, zodat voor elk niveau de geschikte oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Een ander voordeel van een powercage is, dat de trainingssessie's ook bij een gering plaatsaanbod kunnen worden uitgevoerd. Daarom zijn ze ook geschikt voor kleinere trainingsruimtes. Een power rack is ook verkrijgbaar met kabelstation. Zo eentje voegt meerdere facetten toe aan je training. Een lat pulldown bar, als onderdeel van het power rack, biedt de mogelijkheid de arm- en rugspieren te versterken.

Bovendien zijn biceps curls en crunches voor goed gedefinieerde buikspieren te trainen. Ook de been-, schouder- en borstspieren komen niets te kort. Hierdoor mag het duidelijk zijn dat een multigym perfect is voor het trainen van je hele lichaam. Plannen worden gewijzigd. Ook fitnessplannen. Door de veelzijdigheid van de oefeningen, kan de work-out op elk moment worden uitgebreid en aangepast aan nieuwe trainingsdoelen. Dit maakt van een bij CAPITAL SPORTS verkrijgbaar power rack een flexibel en veel gevraagd trainingstoestel.

Power rack vs sportschool: Een overzicht van de voordelen van een krachtpakket in huis

Powercages zijn voornamelijk bekend uit de fitnessstudio. Vooral voor werknemers is de weg naar de sportschool 's avonds na het werk nog wel eens teveel. Een power rack met of zonder kabelstation vervult thuis hetzelfde doel en is veel flexibeler te integreren in het algehele verloop van de dag. De oefeningen kunnen zonder de niet ongewone wachttijden in de sportschool en zonder tijdverlies worden uitgevoerd. Daarom is een multigym zowel effectief als efficiënt. Daar komt bij dat de kosten voor een dergelijk rack zichzelf al gauw terugbetalen. CAPITAL SPORTS hecht bijzonder veel waarde aan een goede prijs-kwaliteitverhouding, zodat de kosten voor een dergelijke investering in verhouding blijven.

Powercage van hoge kwaliteit & in trendy uitvoeringen kopen bij Capital Sports

De bij ons verkrijgbare power racks kenmerken zich door hun uitstekende stabiliteit en de robuuste materiaaleigenschappen. Hierdoor hebben ze een lange levensduur en vormen ze een betrouwbare partner op weg naar een sportieve toekomst. We hebben power racks in klassieke kleuren, zoals zwart en zilver, maar ook in stijlvolle, trendy kleuren, zoals rood. Perfect om met zo'n rack een highlight binnen je eigen vier muren te creëren.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren