14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Speeltafels & Buitenspelen

Vrije tijd moet vooral leuk zijn

Wie is er niet af en toe gestrest door het werk of heeft nauwelijks tijd om zich in de vrije tijd met klusjes bezig te houden. Werken, boodschappen, kinderen wegbrengen - niets van dat alles zorgt voor ontspanning. Des te belangrijker is het, om de overige vrije tijd in te vullen zoals je dat zelf wilt en ook zo nu en dan eens de telefoon uit te zetten. Belangrijk is: Vrije tijd moet vooral leuk zijn! En of dat nou betekent dat je erop uit gaat met een tent of voetbalt met de kids - wanneer hiervoor het één en ander ontbreekt, wordt het tijd om eens door de categorie Vrije Tijd te bladeren!

Outdoor vakantie - de camping: dat gaat alleen met de juiste uitrusting

Kamperen in je vrije tijd? Heerlijk weg uit de alledaagse stress of de luidruchtige stad? Vakantie in de vrije natuur is pure ontspanning! Eindelijk de ziel laten balsemen en het hoofd een rustpauze gunnen. Natuurlijk is daarvoor de juiste uitrusting nodig, zoals een slaapzak, kooktoestel of wasmachine voor een langer verblijf. Kijk voordat je vertrekt dus nog even in de categorie Campinguitrusting om er zeker van te zijn dat je ook echt alles hebt. Van slaapmat en koepeltent tot tracking rugzak - daar gaat het campinghart sneller van slaan. En om ervoor te zorgen dat je niet van fruit en brood alleen hoeft te leven, zijn er speciale kooktoestellen en gasbranders, die voor het culinaire genot zorgen.

Speeltafels & buiten spelen

Je mist balans na het werk? Speeltafels, zoals tafeltennistafels, voetbaltafels en airhockeytafels, zijn perfect voor als je geen plannen hebt gemaakt, maar gewoon lekker wil ontspannen met vrienden of je gezin en de plezierfactor wilt verhogen. Onder Vrijetijdsspellen staat een grote selectie van de populairste spellen! En ook als je geen plaats in je woning hebt, vindt je wel wat - tenslotte zijn er tegenwoordig ook opzetstukken voor de eettafels en inklapbare tafels. Wie naar vertier zoekt dat ook alleen kan worden gedaan, kan zich uitleven met een biljarttafel of dartbord. Dat kan als hobby worden gezien of voor de eerzuchtigen een opstapje naar professional niveau zijn.

Spectaculaire foto's en video's boordevol actie - met een action cam

Foto's met je telefoon maken we vandaag de dag allemaal - en waarom ook niet, de kwaliteit is goed en de telefoon hebben we tegenwoordig altijd bij ons. Hobbyfotografen grijpen daarnaast ook graag terug naar een wat meer hoogwaardige spiegelreflexcamera, om de mooiste vakantiemomenten vast te leggen. Problematisch wordt het alleen, wanneer de invulling van de vrije tijd telkens vol actie is - dan kan beter voor een action cam worden gekozen om deze waardevolle momenten vast te leggen. Ideaal voor outdoor activiteiten zoals parachutespringen of duiken - want deze speciale apparaten zijn bestand tegen weer en wind - afhankelijk van het model zijn ze zelfs geschikt voor expedities onder water. Niets staat de volgende avontuurlijke vakantie dus meer in de weg!

Met een elektrische scooter snel op weg

Voor wie iets goeds wil doen voor het milieu en de auto niet altijd wil gebruiken voor de boodschappen of naar het werk, of misschien helemaal geen auto heeft en aangewezen is op het openbaar vervoer, is een elektrische scooter een ideaal alternatief. Deze kleine voertuigen zijn perfect voor korte afstanden en niet alleen milieuvriendelijk maar ook voordelig in onderhoud. Gewoon even de accu opladen en wegwezen!

Als je daarentegen liever wat goeds voor je lichaam wil doen, is daar altijd nog de traditionele variant: de fiets. Ook hier mag de geschikte accessoire niet ontbreken. Als de juiste fietsaanhanger nog ontbreekt om de koelbox voor een picknick of een krat water vanaf de winkel te vervoeren, vindt je deze probleemloos bij Electronic Star.

Naar boven