14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Dartbord

Het dartspel geniet een grote populariteit. Geen wonder, want het is onderhoudend en zorgt voor gezellige en vrolijke avonden. Soft-tip darts maken het gebruik in eigen huis mogelijk. Zo kun je ook binnenshuis spelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van de muren of je meubels. Je vindt in de shop een grote selectie dartborden en -automaten. Lees hier welke verschillende varianten er zijn en waarop je moet letten als je een dartbord wilt aanschaffen.

Elektronisch dartbord - ruime keuze voor iedereen

Terwijl darten vroeger voornamelijk in Engelse pubs gebeurde, is de hobby met de tijd steeds populairder geworden. Het is dus niet verwonderlijk dat veel mensen ook graag een elektronisch dartbord thuis willen hebben. De modellen zijn door de jaren heen voortdurend verder ontwikkeld. Talloze varianten van het spel zorgen voor veel plezier en afwisseling, zoals:

  • Count Down 301, 501 of 701
  • Cricket
  • Shanghai

Dankzij de 70 varianten kun je het geheel aan je voorkeuren aanpassen. Afhankelijk van het toestel varieert het aantal. Bij het Dartor bord, bijvoorbeeld, zijn 26 verschillende spellen met meer dan 70 varianten mogelijk, terwijl het Masterdarter bord 38 spellen en 211 varianten biedt. Het mogelijke aantal deelnemers varieert eveneens. Er zijn, bijvoorbeeld, 8 of 16 spelers mogelijk. De bijzonderheid: Wanneer er geen medespelers beschikbaar zijn, creëert het dartbord een virtuele tegenstander. Zodat je direct kunt beginnen, ontvang je ook de nodige accessoires, zoals dartpijlen, flights en vervangende punten.

Elektronisch dartbord - de voordelen

Heel comfortabel tellen de sensoren van de ingebouwde spelcomputer van het dartbord de score en aan het leddisplay is deze af te lezen. Het is tenslotte nogal een vervelende taak om na elke worp de score van elke speler op te schrijven en alles gezamenlijk op te tellen. Het moderne dartbord neemt deze taak over. Ze laat naast de score ook zien welke speler aan de beurt is en hoeveel worpen voor het actuele spel nog beschikbaar zijn. Moderne modellen beschikken ook over dartshouders en deurtjes, die tegen stof en vuil beschermen wanneer je hem niet gebruikt. Zo loont het zich om de verschillende artikelen wat beter te bekijken en te vergelijken. Een modern, elektronisch dartbord heeft een aanzienlijk meerwaarde op een eenvoudig dartbord.

Dartbord aanschaffen

In de woonkamer, tuin of garage, darten in een gezellige kring is een populaire hobby geworden. Wanneer je een dartbord wil aanschaffen, moet je van tevoren bedenken wat je belangrijk vindt. Een elektronisch bord bespaart je het tellen van de punten. Dit doet de dartautomaat dan voor je. Zo kun je je volledig op het werpen concentreren en hoef je je niet druk te maken om het tellen van de punten. In het algemeen worden hoogwaardige materialen gebruikt, zodat het bord duurzaam is en de pijlen niet terugkaatsen. Kies je favoriet in de online shop. Hier vindt je een grote selectie verschillende dartborden en accessoires, die inbegrepen zijn. Om te voorkomen dat muren en meubelstukken beschadigd worden wanneer de pijl zijn doel mist, hebben de darts zachte kunststof punten, die optimaal in het dartbord passen.

Naar boven