Tafelvoetbal

kiezen
Sorteer op
16 Resultaten voor "Tafelvoetbal"
Filter en sorteer
Tafelvoetbal

Tafelvoetbal - spel vol actie met sportieve uitdagingen en gesprekken onder gelijkgezinden

Hij komt absoluut niet alleen bij een Europees kampioenschap of wereldkampioenschap tevoorschijn, maar is onder voetbalfans het hele jaar door geliefd: een tafelvoetbaltafel is perfect geschikt voor gemeenschappelijke ruimtes in het bedrijf en is voor de hobbyruimte thuis een uitstekende keuze. Zodat je met andere spelers bij de gezamenlijke voetbalgesprekken een woordje mee kunt praten, bieden we in onze onlineshop een groot assortiment tafelvoetbaltafels aan. Het volgende portret stelt je de diverse features van een tafelvoetbaltafel voor en biedt je een richtsnoer waarmee je bij de keuze van een passende tafel op kunt letten.

Tafelvoetbal - een geval voor sportieve vakkundigheid, handigheid en precies vingertoppengevoel

Een tafelvoetbaltafel brengt mensen met dezelfde sportieve interesse bij elkaar en biedt een vrijetijdsbesteding die je binnenkort niet meer wilt missen. Aan de tafel kun je bewijzen hoe snel je op de handelingen van je partner kunt reageren en hoe goed jouw coördinatie is. Om echt met het spel bezig te zijn, moet je je hele lichaam inzetten - afgezien van speelplezier train je zo bovendien nog de verschillende spiergroepen. Belangrijk is dat je aan tafel rechtop kunt staan zodat je bovenlichaam niet onnodig naar voren zakt. Zo profiteer je van een ideale uitgangspositie voor een houding die comfortabel is en je tegelijkertijd de grootst mogelijke bewegingsvrijheid biedt.

Tafelvoetbal kopen - veelzijdige tafelarchitectuur voor maximaal tafelvoetbalplezier

De klassieke tafelvoetbaltafel is een rechthoekige tafel die de vorm van een kast heeft. Aan de stangen zijn de speelfiguren aaneengeregen. Vier poten bezorgen de tafel stabiliteit. Naast modellen met rechte poten kun je ook voor een licht uitgestelde variant kiezen. Andere uitvoeringen wederom beschikken over een schaarvormige poot. Ze kunnen in elkaar worden geklapt en bij niet-gebruik ruimtebesparend worden opgeborgen. Moet het een tafelvoetval van elegant hout zijn of geef je de voorkeur aan een bijzonder stevige variant van kunststof? Bovendien kun je kiezen uit verschillende designs - b.v. tafelvoetbaltafels in zwart of wit - alsook modellen met een sfeervolle led-verlichting.

Tafelvoetbal kopen - wat is het juiste model?

Bij het grote aanbod in onze onlineshop valt de keuze voor een geschikte tafel niet gemakkelijk Je waardeert de traditionele belevenis van het spel en wilt met een tafelvoetbal op de retrogolf surfen? In dat geval adviseren we je een tafel van hout met vier rechte poten - een model zoals dat al in de jaren dertig voor een hartstochtelijk partijtje diende. Een onderhoudsvriendelijk exemplaar voor het overblijflokaal in het bedrijfsgebouw? Met de variant van kunststof kies je voor een allrounder die zich ongecompliceerd laat schoonmaken. Voor spelotheken, cafés en hotels is een scenisch model met kleurrijke led-verlichting een juiste keuze.

Highlight onder tafelvoetbal - voetbal of airhockey?

Naast het klassieke tafelvoetbal wint ondertussen airhockey ook steeds meer gepassioneerde aanhangers. In onze onlineshop kun je een 4-in-1 speeltafel kopen. Door een elektrische geblaas speel je met deze tafel naast tafelvoetbal ook authentiek hockey. Een dergelijke tafel is multifunctioneel inzetbaar en biedt jou en een vriend nog meer afwisseling.

Ga in onze onlineshop op zoek naar jouw favoriete tafelvoetbaltafel en laat hem comfortabel thuis bezorgen!

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren