14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Huisdier benodigdheden - alles voor honden, katten, kleine dieren & aquaristiek

Of ze nou op vier poten door de kamer rennen, in een aquarium rondzwemmen of hun tijd in een vogelhuisje of hamsterwiel doorbrengen: Huisdieren zijn meer dan 'alleen maar' constante aanwezigen in huis, ze zijn geliefde gezinsleden - en het mag hen natuurlijk aan niets ontbreken. Daarom kun je hier al je dierbenodigdheden online bestellen - van een drinkbak, via een nieuwe mand tot een fraai huisje van natuurlijk hout.

De juiste benodigdheden voor je dier - zodat er geen wensen meer onvervuld blijven

Hoe ziet geschikt huisdiermateriaal eruit en wat moet het kunnen? Allereerst moeten benodigdheden voor je huisdier je viervoeter (of vis) een plezier doen, maar dat geldt ook voor de bewoners. Het moet er dus mooi uitzien, maar evengoed praktisch zijn en daarnaast nog eenvoudig te reinigen. Welke benodigdheden je nodig hebt, hangt dus ook van je maatje af.

Alles voor je beste vriend

Een trouwe hond voelt zich al helemaal goed zolang hij in de nabijheid van zijn baasje of vrouwtje kan zijn. Naast accessoires voor de onvermijdelijke wandeling, bieden rustplaatsen je viervoeter belangrijke ontspanning en een onmisbaar evenwicht. Hondenkussens en plaids horen daarom evengoed als een mand tot de basisuitrusting. Het formaat van de hond speelt eveneens een rol: Kleine honden liggen graag op een comfortabele hoogte waar een groot ras nauwelijks zou passen - voor hen is een open hondenbed of kussen een betere keuze. Knuffelig zachte plaids mogen natuurlijk evenmin ontbreken - voor onderweg of om in een handomdraai in je kofferbak of rugzak op te bergen. Vanzelfsprekend moeten artikelen voor je hond altijd slipvast en wasbaar zijn. Veel artikelen zijn ook geschikt voor katten, zeker aangezien ze er toch al vaak in gaan liggen.

Accessoires voor vogels en kleine dieren

Voor kleine dieren in de woning of tuin zijn er eveneens geschikte onderkomens beschikbaar. Een vogelhuis is, bijvoorbeeld, niet alleen een rustoord, maar kan als voederstation de vogels 's winters ondersteunen. Egels hebben ook hun eigen huisjes, net als bijvoorbeeld een hamster of een cavia. En wat als insecten je hobby zijn? Dan heb je geen muggenverdelger nodig, die we ook in het assortiment hebben, maar een geschikt insectenhotel.

Dierbenodigdheden online bestellen en comfortabel thuis laten bezorgen

Waarop je moet letten: Kies het artikel dat bij je dier past, ras en formaat. Vooral hondenbedden en kussens moeten groot genoeg zijn zodat je viervoeter zich lekker uit kan strekken en zijn spieren en gewrichten kunnen ontspannen. Orthopedisch ontworpen dekens en knuffelplaatsen worden eveneens aanbevolen, vooral wanneer je hond problemen in die richting heeft. Door de speciale demping en verschillende intensiteit bieden ze je beste vriend waardevolle ontspanning tot het tijd is voor de volgende wandeling.

FAQ

Welke dierbenodigdheden mogen in huis niet ontbreken?

Alle dieren hebben een etensbak, drinkbak, plaatsen ter ontspanning en speelgoed nodig. Bij kleine dieren moet je daarnaast aan een transportbox denken voor wanneer het tijd is om naar de dierenarts te gaan.

Hoe zijn huisdierartikelen het beste te wassen en te onderhouden?

Let hierbij op het etiket aan het artikel. De meeste huisdieraccessoires van pluche, ook artikelen voor honden, zijn wasbaar op 60 graden of meer.

Waarom zijn slipvaste huisdierplaatsen aan te bevelen?

Vooral grotere en zware honden kunnen slaapplaatsen zonder antisliplaag snel van hun plaats krijgen en glijden dan door de woning heen - bij vloerbedekking is dit natuurlijk geen probleem. Een antisliplaag aan de onderkant biedt duurzaam veiligheid bij parket, tegelvloer, enz.
Naar boven