Irrigatie tuin

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 17
305 Resultaten voor "Irrigatie tuin"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 17
Irrigatie tuin

Tuinirrigatie en producten voor potplanten

Zodra je een bloempot of artikelen voor de tuinbewatering zoekt, wacht je bij Electronic Star een reusachtig assortiment. Potten, slangen en pompen maken net zo goed deel uit van onze highlights als hoge kweekbakken of kweektenten.

Bloempotten, tuinslangen en andere producten voor planten

Ons assortiment omvat talloze soorten plantenbakken, waar één of meerdere planten in passen. Bovendien vindt je er ook hoogwaardige pompen en filters voor je tuinvijver. Geschikte slangen zijn een onmisbaar onderdeel van de bewatering van je tuin. Andere highlights zijn grote hoge kweekbakken en overwinteringstenten evenals speciale kweektenten die het mogelijk maken om binnen planten te kweken.

Veelzijdige voordelen en hulpmiddelen voor tuinplanten

Veelzijdige bloempotten passen met verschillende afmetingen bij heel wat soorten en aantallen planten. Tegelijkertijd vallen plantenbakken met verschillende hoogtes al snel van verschillende kanten op. Veel potten worden samen met een standaard geleverd, die bloemen en planten beter zichtbaar maken. Daarnaast zijn er ook plantenzakken, die een verbeterde luchtcirculatie mogelijk maken en overtollig water heel gelijkmatig afvoeren.

Hoogwaardige vijverpompen zorgen in een visvijver voor de noodzakelijke watercirculatie. Verschillende modellen onderscheiden zich in het bijzonder door de drukhoogte, die de potentiële hoogte van een waterstraal bepaalt. Het debiet laat u dan weer weten hoeveel liter de pomp per uur kan verplaatsen.

Talrijke slangen brengen het water moeiteloos bij je planten. Buitengewoon flexibele modellen worden bijvoorbeeld heel ver uitgerekt, ten opzichte van hun oorspronkelijke lengte, en rollen zich na gebruik zelfstandig op. Ook ontdek je kralenslangen die water over talloze microporiën verdelen en zo geschikt zijn voor de irrigatie van rijen. Dergelijke slangen zorgen met bijpassende systemen voor een automatische tuinbewatering.

In een ruime hoge kweekbak voor kweekkassen kun je talrijke bloemen, kruiden en groentes kweken. Bijzonder populaire modellen zijn dankzij hun legeringen en coatings buitengewoon resistent tegen de diverse weersomstandigheden. Overwinteringstenten en kweektenten bieden je de kans bepaalde plantensoorten 's winters voorzichtig voor te bereiden op een terugkeer in de tuin.

Bloempotvarianten en andere artikelen

Verschillende plaatsen zijn erg geliefd voor bloeiende of groene planten in hoge potten waardoor het echte blikvangers worden, bijvoorbeeld links en rechts van de voordeur. Bij pompen is voor een grotere vijver uiteraard een overeenkomstig hoger debiet aan te raden. Slangen moeten in de eerste plaats compatibel zijn met je individuele bewateringssysteem. Als je een kweektent wilt kopen zijn de behoeften van de individuele planten die je erin wilt zetten je belangrijkste koopcriteria.

FAQ

Waarmee moet een slang voor de tuinirrigatie overtuigen?

Voor de regelmatige bewatering van je tuinplanten heb je slangen nodig die buitengewoon robuust zijn. Veel voordelige productvarianten zijn gemaakt van flexibele materialen waardoor een tuinslang zelden knikt of in de knoop raakt.

Wanneer zijn omvangrijke bloempottensets aan te raden?

Als je voor meerdere planten tegelijk op zoek bent naar bloempotten, kun je met een set vaak geld besparen. Bovendien ontvang je met sommige gecombineerde aanbiedingen bloempotten met bijpassende standaards.

Hoe belangrijk is de weerbestendigheid van de artikelen in de tuin?

Als je een hoge kweekbak of plantenbak het hele jaar door buiten wilt laten staan vormt de informatie betreffende weerbestendigheid een centraal koopcriteria. Alleen buitengewoon hoogwaardige materialen worden nauwelijks gehinderd door de verschillende weersomstandigheden.
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren