14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Ligstoel tuin


Ligstoel voor in de tuin aanschaffen

De eigen tuin is een geliefd oord om je terug te kunnen trekken en je comfortabel te kunnen ontspannen. Een zonnebed of ligstoel, voor het geval je een balkon hebt, mag dan zeker niet ontbreken. Met de juiste ligstoel heb je het perfecte meubelstuk voor totale ontspanning. Maar welke verschillende modellen zijn er? Waar moet je bij de aanschaf op letten, bijvoorbeeld met betrekking tot het materiaal?

Ontspannende ligstoelen voor in de tuin - genieten van ontspannen uurtjes

In de tuin, op je balkon of aan zee, de ligstoel biedt pure ontspanning. Hij is perfect voor genieten van de zon, lezen, een dutje of gewoon om in te relaxen met een hapje en drankje. De ligstoel met leuning zijn aan de natuurlijke vorm van het lichaam aangepast om je rug te ontzien tijdens het ontspannen. Dit bijzondere tuinmeubelstuk zorgt voor veel comfort. Het assortiment hoogwaardige tuinstoelen is groot. Dankzij het elegante design zijn ze in de tuin of op het terras en balkon echte blikvangers.

Ligstoel voor in de tuin aanschaffen - verschillende typen / soorten

De redenen om een ligstoel aan te schaffen zijn veelzijdig en ons assortiment biedt voor iedereen de juiste:

Er zijn zonnestoelen met armleuningen en wieltjes, individueel verstelbare rugleuningen of bijzonder comfortabele schommelstoelen.

Populair is de ligstoel met luifel. Een bescherming tegen de zon is bijzonder voordelig wanneer je al van het mooie weer wilt genieten, maar jezelf niet aan de volle zon wilt blootstellen.

Wat dacht je van een klapfunctie waarmee je je ligstoel in een handomdraai in kunt klappen om hem te verplaatsen of mee te nemen?

Ligstoelen van verschillende materialen

De materialen zijn net zo veelzijdig, ligstoelen van Comfort Mesh, bijvoorbeeld, een luchtdoorlatend materiaal, plus een stabiel aluminium frame met waterafstotende poedercoating.

Daarnaast zijn er stabiele ligstoelen met een frame van staal met poedercoating en een scheurvast ligvlak van polyester weefsel.

Een tweepersoons ligbed voor de tuin is beschikbaar van licht aluminium en exotisch rotan met een waterafstotende zonneluifel, die de gevoelige hoofdhuid en de hals beschermt. Het ligbed voor de tuin is ideaal om met zijn tweeën comfortabel te genieten.

En wat dacht je van een houten ligstoel? De Mauritius schommelstoel beschikt over een stabiel frame van dennenhout. De watervaste beits beschermt tegen alle externe invloeden.

Zonnestoel - genieten van features

Ongeacht op welke ligstoel je keuze valt, je zult altijd ontspannen van je vrije tijd kunnen genieten. Daarbij wordt bij de productie bijzonder gehecht aan kwalitatief hoogwaardig materiaal, zodat je van topkwaliteit kunt profiteren. Hoogwaardige tuinstoelen zijn bestand tegen weersinvloeden, duurzaam houdbaar en gemakkelijk te onderhouden. Topfeatures waarderen de stoelen op, zoals een ergonomische vorm, een schommelfunctie of een kussen met hoogwaardig, waterafstotend overtrek.

Welke ligstoel mag het zijn? De keuze is aan jou

In de portfolio vindt je een grote selectie moderne ligstoelen met verschillende functies. Zo zijn sommigen in te klappen, gemakkelijk met wieltjes te verplaatsen of heb je de mogelijkheid het hoofd- of voeteneinde te regelen. Daarmee komt het lichaam in een aangename positie terecht. Ergonomie is niet alleen belangrijk voor het comfort, maar ook voor de gezondheid. Een extra leuning voor de armen maakt het liggen nog prettiger. Bij het lezen profiteren de armen van de ideale ondersteuning. Een ligstoel met luifel beschermt tegen overmatige UV straling.

FAQ

Welke soorten ligstoelen zijn er?

Schommelstoel met ergonomisch liggende positie, ligbed met luifel voor meer plaats en bescherming tegen de zon, klapbare zonnestoel voor het eenvoudig verplaatsen of modellen met armleuningen om lekker te kunnen lezen - voor iedereen is er een passende ligstoel voor in de tuin.

Welke materialen zijn populair en hoogwaardig?

Niet alleen het formaat en de functies variëren. Kies een moderne relaxstoel van verschillende materialen, bijvoorbeeld een ligstoel voor de tuin van hout, stijlvol en robuust rotan of aluminium.

Wat is een nuttige accessoire voor een ligstoel?

Of hij nu inklapt of voor twee personen is, van hout of polyrotan, het allerbelangrijkste is dat je relaxstoel comfortabel is. Daarvoor zorgen, naast de mogelijkheid hem te verstellen of een schommelfunctie, meestal de accessoires, zoals een kussen, de voering of een voetsteun.

Naar boven