14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Tuinstoel


Tuinstoelen aanschaffen

Tuinstoelen mogen niet ontbreken in de tuin, op het balkon of op je terras. Het gebruikelijke model, een klapstoel of een royale fauteuil, dat bepaal je helemaal zelf. Iedereen kan geschikte tuinstoelen aanschaffen.

Tuinstoelen - onmisbaar buitenshuis

Stoelen bieden een comfortabele en individuele zitgelegenheid. Kies stoelen die passen bij je tafel en bij de andere meubels, zodat je een gezellige en harmonieuze ambiance creëert en bij aangename temperaturen prettige uurtjes met je familie of vrienden kunt doorbrengen.

Verschillende soorten / typen tuinstoelen

Afhankelijk van het soort dienen stoelen voor tuin of balkon verschillende doeleinden:

Kies je voor een comfortabele fauteuil, staat gezelligheid voorop. Er zijn comfortabele schommelstoelen en hangstoelen voor twee personen die heel wat ontspannen momenten mogelijk maken.

Ook in schommelstoelen met regelbare rugleuningen kun je heel wat prettige uurtjes doorbrengen. En je beslist daarbij zelf of je dat zittend of liggend wilt doen.

Misschien hou je ook van conventionele stoelen waarbij je de rugleuning naar wens kan aanpassen. Zo zit je of leun je lekker achterover, waar je maar zin in hebt. Hoge leuningen bieden de mogelijkheid het hoofd te ondersteunen en zo de nek te ontlasten. Met of zonder armleuningen, beslis je zelf.

Loungemeubels brengen een heerlijk luie ambiance in je buitenbereik en staan garant voor ontspannen uurtjes.

Bij een beperkte beschikbare ruimte op het balkon zijn klapstoelen ideaal: Dankzij het simpele klapmechanisme kun je de stoel voor het verplaatsen of opbergen simpelweg inklappen en als je bezoek krijgt snel neergezet worden.

Tuinstoel of fauteuil met verschillen features

Je vindt verschillende soorten stoelen en fauteuils in onze online shop Modellen die als ligstoelen ervoor zorgen dat je uitgebreid kunt relaxen zijn erg populair. Geheel naar wens kun je daarmee van een zittende naar een ontspannen liggende positie wisselen. Design, comfort en functionaliteit worden prachtig gecombineerd. Je hebt niet veel ruimte? Kies dan voor een klapstoel. Daarbij kenmerken alle modellen zich door stabiliteit en hoogwaardige materialen. Bijvoorbeeld:

  • Polyrotan
  • Metaal
  • Hout

De stoelen en fauteuils kunnen de stijl in je tuin zowel onderstrepen als eigen accenten zetten. Als stijlvolle blikvanger bieden ze niet alleen een behaaglijk comfort, maar waarderen ook je tuin verder op. De bijpassende zitkussens en pads zijn eveneens beschikbaar.

Welke stoelen zullen het worden?

Fauteuils zijn uiterst comfortabel en de ideale meubelstukken om te relaxen. Op poten of hangend, ontspanning is gegarandeerd. Afgeronde halve bogen zorgen bij een schommelstoel voor een zachte, swingende beweging. Bij een hoge leuning kun je, door de hoogte en de vaak verstelbare rugleuning, je hoofd ondersteunen en gespannen spieren voorkomen. Klapstoelen hebben minder bergruimte nodig. Ze vormen een compacte oplossing als het gaat om extra zitplaatsen. Naar wens kun je een tuintafel en -stoel met een tuinbank combineren. In onze online shop vindt je massieve kwaliteit van robuust, gegoten aluminium. De Pozzilli tuinbank is weerbestendig en kan alle weersomstandigheden aan.

FAQ

Waarom mogen tuinstoelen niet ontbreken?

Om comfortabel aan je tuintafel te kunnen zitten, is het belangrijk goed bijpassende tuinstoelen aan te schaffen. Met de juiste zitgelegenheid verander je je buitenbereik in een welzijnsparadijs. De stoelen in de online shop zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, vormen en kleuren voor elk doel.

Welke stoelen zijn populair?

Bijzonder comfortabel zijn loungefauteuils, rieten fauteuils en stoelen die je, naar behoefte, in een liggende positie kunt zetten. Ze zijn ideaal om te relaxen en te genieten van de zon. Ook schommelende zitopties bieden veel comfort en absolute ontspanning.

Welke materialen zijn beschikbaar?

Stoelen van hout en metaal moeten voldoende geïmpregneerd zijn. Let in de productbeschrijving op de indicatie: 'weerbestendig'. Stoelen van aluminium hebben een gering eigen gewicht en roesten niet. Staal is heel duurzaam. Ook houten stoelen zijn duurzaam. Dit geldt ook voor modellen met polyrotan.

Naar boven