OneConcept

[B-artikel] Cioccolata di Trevi - Chocoladefontein

van 1 Klanten
27,99
Levertijd: 4 - 6 dagen
Top features
  • twee werkingsmodi: I. smelten/warm houden II. warm houden+transportband
  • verwarmingselement/motor van 60w
  • watervallen-toren van 17cm hoog met 3 etages
B-artikel: Lichte slijtage zichtbaar
Let op! Het gaat hier om een artikel dat opnieuw verpakt is of lichte schade dan wel sporen van gebruik vertoont. Dit artikel is volledig getest op functionaliteit. U krijgt hier 1 jaar garantie op.
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
[B-artikel] Cioccolata di Trevi - Chocoladefontein
27,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Cioccolata di Trevi chocofontein 3 etages 60w roestvrij staal rood
Productdetails

Top features:

  • twee werkingsmodi: I. smelten/warm houden II. warm houden+transportband

  • verwarmingselement/motor van 60w

  • watervallen-toren van 17cm hoog met 3 etages

  • separaat verstelbare standvoeten

Eigenschappen:
  • behuizing en toren uit roestvrij staal
  • afstand tussen de etages (van onder naar boven): 6cm, 5,5cm, 5,5cm
  • grootte van de etages (van onder naar boven): 10,5cm, 8cm, 6,3cm
  • voor gebruik met chocolade, couverture, kaas of barbecue-saus
  • uitschakelaar aan de voorkant van het toestel
  • stroomvoorziening: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Omvang levering:
  • 1 x toestelbasis
  • 1 x toren met etages
  • 1 x transportband
  • duitstalige bedieningshandleiding (verdere talen: engels)
Afmetingen:
  • maten totale toestel: 38 x 17 cm (HxØ)
  • maten toestelbasis: 16 x 17 (HxØ)
  • maten toren: 17 x 10,5 (HxØ)
  • gewicht: ca. 1220 g
Meningen van klanten
van 1 Klanten
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Jean-Marie Beoordeeld op 01.02.2017
Gecontroleerde beoordeling

Cet appareil est vraiment très joli dans sa robe rouge rubis scintillante. On est pas gêné de le mettre à table devant ses invités. Le TOP c'est les yeux gourmands de mes petits enfants lorsque le chocolat a commencé à couler, ça vaut toutes les surprises. Côté fonctionnement, aucun soucis. On tourne le bouton à droite sur position I pour chauffer le chocolat et lorsque celui-ci est fondu on le tourne à gauche sur position II. C'est le moment des yeux gourmands !!!Si le chocolat ne s'écoule pas de tous les côtés, ll suffit de tourner la base des pieds pour l'équilibrer. Je pense m'en servir souvent car on a vite fait un dessert qui plaît avec un minimum de préparation. On peut aussi l'utiliser avec une sauce lors d'un barbecue à condition que la texture soit identique à celle du chocolat. Je l'essayerai cet été avec des brochettes et je complèterai mon commentaire. Pour le nettoyage, la partie supérieure et la vis sans fin passent au lave vaisselle après avoir été essuyé. Il reste à nettoyer le fond avec un papier absorbant puis une petite vaisselle (sans le plonger dans l'eau).Conseils (Traduits du mode d'emploi en Anglais et Allemand) .Pour un résultat optimum, il vaut mieux utiliser du chocolat spécial pour fontaine à chocolat. Si vous utilisez du chocolat normal, plus épais, vous pouvez le diluer avec un peu d'huile végétale ou de crème. Prévoir d'allumer l'appareil au moins une heure avant de s'en servir et mettre suffisamment de chocolat. Pour gagner du temps, on peut faire fondre le chocolat dans un poêlon. Faire tremper la partie supérieure et la vis dans l'eau chaude jusqu'au moment de s'en servir. Contente donc car Mamy a encore fait son petit effet. Et les petits mangent des fruits...

Dit apparaat is echt heel mooi door zijn sprankelende robijnrode kleur. Wij schamen ons er niet voor om het voor onze gasten op tafel te zetten. Het BESTE zijn de hebzuchtige ogen van mijn kleinkinderen toen de chocolade begon te stromen, het is alle verrassingen waard. Qua bediening geen zorgen. Draai de knop naar rechts naar stand I om de chocolade te verwarmen en als deze gesmolten is, draai je hem naar links naar stand II. Het is tijd voor hebzuchtige ogen!!! Als de chocolade niet naar alle kanten vloeit, draai dan gewoon de basis van de voeten om hem in evenwicht te brengen. Ik ben van plan hem vaak te gebruiken omdat je met een minimum aan voorbereiding snel een dessert maakt dat je lekker vindt. Het kan ook gebruikt worden met een saus tijdens een barbecue, zolang de textuur identiek is aan die van chocolade. Ik ga het deze zomer proberen met spiesjes en ik zal mijn review afmaken. Voor het reinigen kan het bovendeel en de eindschroef na het drogen in de vaatwasser. Het blijft om de bodem schoon te maken met absorberend papier en vervolgens een klein schaaltje (zonder deze in water onder te dompelen). Advies (Vertaalde instructies in het Engels en Duits) Het is beter om speciale chocolade voor chocoladefontein te gebruiken. Als u normale, dikkere chocolade gebruikt, kunt u deze verdunnen met een beetje plantaardige olie of room. Plan om het apparaat minimaal een uur voor gebruik in te schakelen en voldoende chocolade toe te voegen. Om tijd te besparen kun je de chocolade in een pan laten smelten. Week de bovenkant en schroef er heet water in tot het klaar is voor gebruik. Zo blij omdat Mamy wederom haar kleine effect heeft gehad. En de kleintjes eten fruit...

Meningen van klanten
Cioccolata di Trevi - Chocoladefontein
  • twee werkingsmodi: I. smelten/warm houden II. warm houden+transportband
  • verwarmingselement/motor van 60w
  • watervallen-toren van 17cm hoog met 3 etages
27,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren