Gewichtsvesten

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 2
32 Resultaten voor "Gewichtsvesten"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 2
Gewichtsvesten

Gewichtsvest - Een training-allrounder voor het versterken van kracht en uithoudingsvermogen

Gewichtsvesten kunnen verschillende soorten training effectief ondersteunen. De conditie verbetert en - afhankelijk van de intensiteit van de training - de spieropbouw of vetverbranding en, in feite het coördinatievermogen, wordt ondersteund. Verschillende maten en gewichten maken de individuele toepassing van een gewichtsvest mogelijk. Ons assortiment omvat verschillende uitvoeringen gewichtsvesten met verschillende gewichtseenheden.

Gewichtsvest combineren met training

Een vest met gewichten is, bijvoorbeeld, prima geschikt als aanvullende trainingstool bij cardio training als joggen of wandelen. Het extra gewicht op het lichaam helpt een actieve vetverbranding en versterkt de spieren. Uiteraard is het gewichtsvest niet alleen tijdens het lopen, maar ook tijdens je alledaagse bezigheden te gebruiken. Zo kun je het ook bij het boodschappen doen of tijdens het fietsen dragen. En ook bij de krachttraining vormt hij een waardevolle ondersteuning. Wie graag aan bodyweight training, dus het trainen met het eigen lichaamsgewicht, doet kan het uitvoeren van individuele oefeningen, probleemloos vervangen door een gewichtsvest.

Zo worden push-ups en squats, bijvoorbeeld, een grotere uitdaging. Ook laat het gewichtsvest zich voor crossfit, een combinatie van cardio en krachttraining, gebruiken. En wie al bepaalde favoriete work-outs heeft, geeft de training met behulp van gewichtsvesten nog een extra push. Onafhankelijk van het soort training - door het gebruik van gewichtsvesten komt het door het extra gewicht nog meer aan op een correcte lichaamshouding en zuivere uitvoering. Dan kan het zinvol zijn om klein met de gewichten te beginnen en vertrouwen te krijgen in beiden.

Gewichtsvest gebruiken - hoeveel gewicht moet ik gebruiken?

Bij het dragen van een gewichtsvest komt het uiteraard altijd aan op de individuele lichamelijke gesteldheid en het gestelde trainingsdoel. Ervaren sporters met een gefundeerde ervaring in krachttraining kunnen, bijvoorbeeld, naar een gewichtsvest met 30 kg grijpen. Voor wie nog maar net met een gewichtsvest begint of het lastig vindt het passende gewicht in te schatten, is het beter een lichter of verstelbaar vest te nemen. Bij Capital Sports zijn er, bijvoorbeeld, modellen die een basisgewicht hebben en daarnaast over uitneembare gewichten beschikken. Ze zijn ideaal om verschillende gewichtseenheden uit te proberen en de belasting en trainingsintensiteit naar wens te variëren.

Naast het gewicht is er natuurlijk nog een factor van doorslaggevend belang - het comfort. Gewichtsvesten moeten passen en goed zitten. Wanneer het gewichtsvest oncomfortabel zit of zelfs de bewegingsvrijheid beperkt, is het model niet geschikt voor persoonlijk gebruik. Ook hier geldt weer: Bij onzekerheid beter eerst met een lager gewicht beginnen dan een gewichtsvest van 10 kg en dan langzaam verhogen. Met de tijd is dan ook een gewichtsvest met 20 of 30 kg te gebruiken.

Capital Sports gewichtsvest kopen en je training individueel optimaliseren

Capital Sports biedt een groot assortiment moderne, comfortabele en functionele gewichtsvesten. Verschillende uitvoeringen, vormen, maten, varianten en gewichtseenheden maken ruime selectie mogelijk. Voor alledaags gebruik, kracht- of cardio training of een geslaagde combinatie - Capital Sports gewichtsvesten zijn veelzijdig te gebruiken. Het aanbod omvat:

  • Gewichtsvesten met 5 kg
  • Gewichtsvesten met 10 kg
  • Gewichtsvesten met 20 kg
  • Gewichtsvesten met 30 kg

Dit maakt een individuele aanpassing van het trainingsniveau en de bijbehorende trainingsdoelen mogelijk. Welk model je ook kiest, veilig betalen, gratis verzending en 60 dagen bedenktijd krijg je er sowieso bij.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren