Tuingereedschap & elektrisch tuingereedschap

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 3
43 Resultaten voor "Tuingereedschap & elektrisch tuingereedschap"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 3
Tuingereedschap & elektrisch tuingereedschap

Tuingereedschap & elektrisch tuingereedschap

Je tuin is de ideale plaats voor je te ontspannen. Maar het vereist ook het nodige onderhoud. Daarvoor heb je tuingereedschap en de nodige techniek nodig. In moderne uitvoering, zoals een robot als grasmaaier, vereenvoudigen ze het werk. Lees hier alles wat belangrijk is, waardoor de artikelen zich van elkaar onderscheiden en waar je op moet letten.

Tuingereedschap & -techniek - must haves voor de tuin

Om ervoor te zorgen dat planten en gras goed groeien is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Hiervoor zijn verschillende apparaten beschikbaar, zoals een grasmaaier. In de robotuitvoering maakt hij een heel comfortabel onderhoud van het gazon mogelijk. Ook een kruiwagen is handig. Die vereenvoudigt het werk aanzienlijk en afhankelijk van het model kun je er heel wat probleemloos mee vervoeren. Ook een tuincontactdoos voor elektrische apparatuur mag niet ontbreken. Tuingereedschap en elektrisch gereedschap met een goed vermogen zijn onmisbare hulpmiddelen. Bij de artikelen in onze online shop is de kwaliteit hoog, zodat je er duurzaam van kunt profiteren.

Het bijzondere aan een grasmaaiende robot

Met een grasmaaier kun je het gras gelijkmatig bijsnijden. Je rijdt ermee over de grond en het apparaat doet het werk. Dit werk valt al af wanneer je voor een robotmaaier kiest, zoals de Garden Hero robot grasmaaier. Het apparaat neemt het maaien zelfstandig en automatisch over. Het bespaart dus tijd en inspanning. Door de langdurige looptijd van de accu en de talrijke instellingsmogelijkheden zorgt hij voor een grondig onderhoud. Alle modellen hebben een ingebouwde mulchfunctie en veiligheidsvoorzieningen. Dankzij de accu ben je niet afhankelijk van een stopcontact.

Wat is een bolderkar?

Een bolderkar is een kleine handkar met vier wielen. De as is meestal aan de voorkant voor het sturen, achter beweegt niets en de dissel heeft een handgreep. Onderstel en laadbak maken de kar compleet. Je kunt hem gebruiken voor het tuinafval of om potgrond te verplaatsen. De draagkracht varieert, bijvoorbeeld:

  • 300 kilo
  • 70 kilo

Zo helpen verschillende apparaten bij het tuinonderhoud. Snuffel eens door het grote assortiment en stel je optimale uitrusting samen.

Tuincontactdoos - onmisbaar voor elektrische apparatuur

Tuincontactdozen zijn er in verschillende varianten, bijvoorbeeld:

  • 4-weg stroomverdeler, 5 meter
  • 2-weg stroomverdeler, 1,5 meter

Bijzonder onopvallend zijn contactdozen die gemodelleerd zijn naar een kei. Ze zijn meestal van polyresin en uitstekend bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Beschermingsklasse IP44 zorgt voor de minimale bescherming tegen vocht en binnendringend vuil voor tuincontactdozen.

Contactdoos met tijdschakelaar

Erg populair zijn tuincontactdozen met timer, zoals de Timer Rock contactdoos, waarbij twee geaarde stopcontacten zich verbergen in een fraai gevormde kunststeen. De timer kan met intervallen van 15 minuten worden geprogrammeerd.

Wifi bediening

De moderne Power Rock Smart contactdoos maakt een comfortabele bediening per wifi mogelijk met de blumfeldt app. Dit is mogelijk over een afstand van circa 20 meter. De kabellengte kun je zelf kiezen:

  • 1,5 meter
  • 3 meter
  • 5 meter

FAQ

In welk opzicht is tuingereedschap nuttig?

Ze bieden waardevolle hulp in de tuin. Het aanbod gaat van grasmaaiers in de robotversie via verschillende soorten bolderkarren tot kleine apparatuur, zoals tuincontactdozen.

In welk opzicht helpt tuingereedschap?

Kies voor hoogwaardige techniek, die je op een praktische manier bij het werk in de tuin ondersteunt en het werk vereenvoudigt.

Wat is er zo bijzonder aan een robotmaaier?

Gras maaien is belangrijk. Daarmee kort je de sprieten, ondersteunt een gezonde groei en onderhoudt je je gazon. Dat kan met een robot grasmaaier heel eenvoudig zijn. Het werk wordt dan automatisch gedaan en je hebt er geen omkijken meer naar.

Wat is een bolderkar of tuinwagen?

Dit zijn handkarren met vier wielen en een dissel. Dankzij de constructiewijze en de kwaliteit van het materiaal heeft de kar een hoge draagkracht.
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren