14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Standaards en statieven


Handige accessoires: standaards en wandbeugels voor luidsprekers

Statieven en wandbeugels voor PA en hifi boxen verrichten waardevolle diensten: Ze maken een ideale positionering mogelijk en dragen zo bij aan de hoge geluidskwaliteit. Je bespaart tegelijkertijd ruimte met een standaard of wandbeugel.

Hier in de shop vindt je een breed assortiment statieven en bevestigingsmateriaal voor je muren. Alle producten kenmerken zich door een geraffineerde constructie en robuuste materialen, zoals staal of aluminium. Op de individuele productpagina's vindt je alle belangrijke details betreffende een bepaalde statief of wandbeugel.

Standaards en wandbeugels voor boxen: veelzijdige opties

In principe kun je elke luidspreker op de vloer of op een ander recht oppervlakte, zoals een dressoir, plaatsen. Er zijn echter ook goede alternatieven: Zet je boxen op een draagbaar statief of plaats ze direct aan de muur!

In artistieke en commerciële omgevingen zijn de voordelen duidelijk. Concertorganisatoren garanderen met standaards of een vaste montage aan de muur, dat het publiek kan genieten van muziek van de beste kwaliteit. De doelgerichte positionering van de boxen speelt hierbij een centrale rol: Een hoogwaardige standaard, die in hoogte verstelbaar is, of een wandbeugel vereenvoudigen de implementatie.

Ook privé is het aanschaffen van deze accessoires voor hifi boxen de moeite waard. Je wilt graag geluid op hoog niveau in je woning? Kies dan voor geschikte statieven of wandbeugels! Met een bevestiging aan de wand bespaar je ruimte.

Luidsprekerstatief of wandbeugel voor een perfect geluid

Wanneer je voor je boxen een standaard of wandbeugel wilt kopen, is het aan te raden eerst het een en ander te vergelijken: Welke van deze varianten is het meest geschikt voor je doeleinde?

Bij standaards profiteer je van de flexibiliteit. Dat geldt tweeledig: ten eerste zijn de meeste statieven in hoogte verstelbaar. Je richt hem met een paar handgrepen en past hem probleemloos aan de situatie aan. Ten tweede vervoer je een luidsprekerstandaard zonder veel moeite. Deze statieven zijn licht en compact en de meeste modellen kun je zelfs plaatsbesparend inklappen. Voor mobiel gebruik is een statief de juiste keuze!

Je wilt de luidsprekers voor langdurig gebruik in je woning, café of clubgebouw monteren? In dit geval is het beter om de luidsprekers met een wandbeugel te bevestigen. Hoogwaardige beugels kun je in meerdere posities zetten of traploos kantelen en draaien, vergrendelingen voorkomen dat de box valt. De ruimte onder de boxen kun je verder ongestoord gebruiken: Met wandbeugels gebruik je het ruimtelijke potentieel optimaal!

Standaards of wandbeugels voor luidsprekers kopen: tips

Je hebt gekozen tussen een statief en een wandbeugel en zoekt nu een concreet artikel? Let op meerdere aspecten! Verzeker je er, bijvoorbeeld, van of je boxen wel compatibel zijn met een standaard of beugel. De bevestigingen zijn grotendeels gestandaardiseerd, maar in bepaalde gevallen heb je toch een adapter nodig. Houdt ook rekening met de maximale draagkracht van de statief of wandbeugel. Bij een standaard die in hoogte verstelbaar is, is ook een blik op de maximale hoogte de moeite waard. En last, but not least: Kies een model dat aan je voorstelling voldoet.

FAQ

Wat zijn de argumenten voor een luidsprekerstandaard?

Met een statief richt je je boxen nauwkeurig: Hiermee kun je de ideale geluidskwaliteit in de betreffende ruimte garanderen!

Waar is een wandbeugel aan te bevelen?

Een wandbeugel voor boxen is geschikt voor alle ruimtes waar de boxen onnodig veel plaats op de vloer in zouden nemen. Gebruik de beschikbare ruimte effectief dankzij wandbeugels!

Waar moet ik bij de aanschaf van standaards op letten?

Vergelijk de verschillende statieven uitvoerig en houdt rekening met criteria zoals afmetingen, maximale draagkracht, minimale en maximale hoogte en natuurlijk het design.
Naar boven