14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Friteuses & multicookers


Heteluchtfrituur - de gezonde manier om te frituren

Gefrituurd eten als franse frietjes en gepaneerd eten als visvingers, kipnuggets en gebakken bananen worden niet alleen door kinderen als de meest verleidelijke voedingswaren gezien. De eigenschap die deze maaltijden delen is dat er aan hun bereidingsproces veel heet vet of hete olie te pas komt, die beide geen goede reputatie hebben als het op gezondheid aankomt. De heteluchtfrituur maakt een einde aan deze bereidingsmethode en frituurt op gezonde wijze met amper enig vet. Met behulp van dit apparaat kunt u niet alleen vele knapperige gefrituurde maaltijden op gezonde wijze bereiden, maar ook veel andere maaltijden heerlijk en gezond klaarmaken. Dit nuttige keukenapparaat wordt geleverd met indrukwekkende voordelen die in geen enkele keuken zouden mogen ontbreken. De luchtfrituur is geen traditionele frituurpan, want het bereidingsproces heeft weinig overeenkomsten met traditioneel frituren. Het bereidingsgeheim ligt erin dat er hete lucht wordt gebruikt, die binnen zeer korte tijd kan worden aangemaakt zonder voorverwarming dankzij het innovatieve verwarmingselement. Door middel van een ventilatietechniek wordt de warme lucht gelijkmatig verspreid en door de frituur gecirculeerd.

Dankzij deze methode heeft de heteluchtfrituur voor bepaalde gerechten slechts zeer weinig vet en olie (ca. een theelepeltje) nodig. Gefrituurde en gepaneerde gerechten komen er nog steeds goudbruin en heerlijk knapperig uit. Deze trend laat zien dat steeds meer huishoudens afscheid nemen van hun traditionele frituurpannen en deze vervangen door heteluchtfrituren voor gerechten die weinig vet bevatten.

Daarnaast kunt u gebruikmaken van vele andere bereidingswijzen, zoals het koken, sudderen en stomen van groenten, vlees, vis of zeevruchten, waarbij de kooksappen in de frituurpan achterblijven in plaats van te verdampen. De heteluchtfrituur is uitgerust met een gril, een grilijzer en een bakplaat en kan dan ook roosteren, grillen en ontdooien en zo uw oven, gril en oven vervangen.

Recensies voor de luchtfrituur - de gezonde frituurpan en zijn voordelen

Met zijn ruimtebesparende, relatief kleine ontwerp heeft de heteluchtfrituur zichzelf bewezen als een zeer effectief, multifunctioneel apparaat. Sommige apparaten bevatten instelbare, geautomatiseerde programma's die gerechten als franse frietjes, biefstuk, kebab, pizza, warme broodjes en cakes exact en in perfecte kwaliteit bereiden. Als u weinig tijd heeft of u snel uw honger wilt stillen kan een apparaat met snelkookprogramma meerdere heerlijke gerechten in slechts een paar minuten voor u bereiden, zonder gebruik te maken van vet of olie. De heteluchtfrituur beschikt over talloze voordelen. Het grootste voordeel is dat hij een heleboel gerechten op gezonde wijze, zonder olie of vet, kan frituren, sudderen, grillen, roosteren en bakken. Met weinig moeite zet u zo talloze verschillende maaltijden, gerechten en volledige menu's op tafel. Daar komt nog bovenop dat de heteluchtfrituur een efficiënter apparaat is op het gebied van stroom- en tijdbesparing dan bijvoorbeeld een bakoven. Dankzij de geïntegreerde timer-functionaliteit en speciale programma's wordt koken een vrijwel passieve activiteit. Een signaalgeluid en/of het scherm van het apparaat laten u weten wanneer uw maaltijd klaar is. Na bereiding is de frituur gemakkelijk schoon te maken en maakt deze indruk met zijn lage onderhoudsvereisten. Of hij nu voor alleenstaanden, stellen of gezinnen met kinderen bedoeld is, de heteluchtfrituur is een ware aanwinst voor het bereiden van maaltijden in ieder huishouden. Daarnaast is hij ook geschikt voor mensen die een gezond dieet belangrijk vinden of die een specifiek dieet moeten volgen. Dit maakt hem ideaal voor mensen met diabetes of die willen afvallen.

Online luchtfrituren kopen - welke eigenschappen zijn belangrijk?

Heteluchtfrituren bestaan in een verscheidenheid aan modellen met verschillende prestaties, functionaliteiten, programmaselecties en extra's. Zij die er één online willen kopen moeten bepaalde eigenschappen in gedachten houden. Dit zijn onder andere het prestatieniveau, de vereiste vulbare inhoud, het temperatuurbereik, de instellingen en hoe gemakkelijk de heteluchtfrituur te gebruiken is. Afhankelijk van welke maaltijden u het liefst maakt, en of u hoopt veel verschillende gerechten te maken, moet u op zoek gaan naar een frituur met die vereiste functionaliteiten. Een ander belangrijk punt is welke accessoires u nodig heeft, zoals een bakplaat, een grilrooster, een grilpan, spiezen of tangen, en of deze in de bestelling zitten inbegrepen of dat ze apart verkrijgbaar zijn. In onze online winkel treft u een uitgebreid productassortiment aan voor een heteluchtfrituur van hoge kwaliteit en zijn bijbehorende gereedschappen. De producten van Klarstein VitAir worden geleverd in aantrekkelijke, stijlvolle en futuristische ontwerpen, zijn van hoge kwaliteit en beschikken over interessante functionaliteiten en praktische accessoires. De uitvoering van de kwaliteit en innovatieve technologie hoeft echter niet duur te zijn, want hier kunt u uw gewenste heteluchtfrituur tegen een lage prijs kopen en meteen op gezonde wijze beginnen met frituren, grillen en bakken en te genieten van heerlijke gerechten met weinig tot geen vet.

Naar boven