Beerpong tafels

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 2
38 Resultaten voor "Beerpong tafels"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 2
Beerpong tafels

Beerpong - Tafel voor het populairste gezelschapsspel en een uitgelaten stemming

Beerpong telt tot de meest gevraagde outdoor entertainmentopties. Hierbij moet je met tafeltennisballen de bekers van het andere team raken. Voor het team waarvan de beker is geraakt, verandert het spel in een evenement vol drank. De naam heeft het spel dus absoluut verdiend want normaal gesproken vloeit het bier rijkelijk. Om niet te hoeven improviseren, kun je bij ons een beerpong tafel met complete uitrusting en accessoires aanschaffen. Lees hierna in hoeverre de verschillende uitvoeringen van elkaar verschillen en welke accessoires je beerpong belevenis tot een waar event zullen maken.

Beerpong - een precisiespel voor vrije tijd en toernooien

Het hart van elk beerpong evenement is een tafel, die over gaten beschikt. Deze worden aan beide kanten voorzien van met bier gevulde bekers. Het doel is nu om tafeltennisballetjes in de bekers aan de andere kant te schieten. Hierbij is een nauwkeurig oog en een hoge mate van concentratie vereist. Een beerpongspel traint je vaardigheden en motiveert je om met je team de tegenstander te verslaan. Hoe vaker het andere team raak schiet, hoe meer bier in de kelen vloeit. Vanzelfsprekend kun je het spel aanpassen en het bier door een alcoholvrije drank vervangen. De alcoholvrije variant is ook voor kinderen reuzeleuk.

Bierpong - ballen, bekers, tafel & co. in ons veelzijdige winkelassortiment

Bij ons kun je een tafel samen met de bijpassende accessoires in een handige set aanschaffen. In dit geval ontvang je een koffer, waarin zich de verschillend gekleurde cups, tafeltennisballen en de spelregels bevinden. Samen met de tafel en de bekerhouders ben je zo optimaal uitgerust voor de uitdaging. We bieden de tafel met aantrekkelijk bedrukte designs aan. Het oppervlak is eenvoudig te reinigen en vochtbestendig. Ook voor jouw smaak is er vast wel een model beschikbaar. Voor een plaatsbesparende opslag kun je de tafel gewoon dubbelklappen tot de volgende match. Daarnaast vindt je bij ons individuele beerpong bekers en ballen.

Beerpong tafel kopen - voor iedere smaak het geschikte model

Je wil voor je outdoor bereik een beerpong tafel, die optisch harmonisch integreert in je elegante exterieur? In dat geval raden we je de zwarte uitvoering aan met een hoogwaardige coating van melamine. De rode en blauwe bekers komen bij dit exemplaar uitstekend tot hun recht. Een tafel met een coating in houtdesign weet ook wel raak met het karakter van de 'beer cups'. Een groot deel van de ballen is bij de buren terecht gekomen? Koop ze gewoon samen met de bekers extra erbij.

FAQ

Wat drink je bij beerpong?

De klassieke drank is natuurlijk bier - maar meer en meer kiezen mensen ook voor mixen, zoals bier met cola. Voor kinderen zijn frisdranken, zoals cola en limonade, geschikt.

Hoeveel moet bij beerpong worden gedronken?

Om te voorkomen dat de spelers al snel ladderzat rondlopen, kun je de bekers het beste tot een derde vullen. Regels zijn er echter niet voor.

Wie heeft beerpong uitgevonden?

Jere Daniell - een geschiedenisleraar aan Dartmouth College in New Hampshire - schijnt het spel in de jaren 50 nieuw leven ingeblazen te hebben.

Met hoeveel mensen speel je beerpong?

Het gezelligheidsspel is bestemd voor teams van 2 tot 10 personen.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren