14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Meubels & Woonaccessoires voor een modern design

Je eigen huis wordt pas een persoonlijke woondroom, wanneer het individueel vorm krijgt met meubels en accessoires. Blumfeldt biedt hiervoor een reusachtig aantal inrichtingsideeën voor iedere smaak. Stijlvolle badkamermeubels, zitmeubels, trendy woonaccessoires, eettafel, leunstoelen en fauteuils, booglampen en lampen in retro stijl: Hier vindt iedereen zijn persoonlijke highlights. In veel aantrekkelijke designs, kleuren en stijlen voegen meubels en accessoires zich probleemloos in bijna elk ruimtelijk design in.

Stijlvolle meubels voor wonen en welzijn

Bij de vormgeving van het interieur zijn meubelstukken waarschijnlijk wel het belangrijkste. Ze vormen niet alleen de basis voor een individueel ruimtelijk concept, maar zijn ook de plaatsen waar we het meeste tijd doorbrengen. Reden genoeg dus om kieskeurig te zijn als het gaat om je salontafel, driezitsbank, stoelen en fauteuils.

In ons assortiment vindt u een selectie tijdloze klassiekers, zoals woonkamertafels en woonaccessoires, waarmee heel verschillende woonstijlen kunnen worden gecreëerd en gecombineerd. Lichte stoelen en fauteuils geven een woonruimte een modern en stijlvol tintje, terwijl hoogwaardige bekleding met dikke kussens voor behaaglijkheid zorgen. Klassieke houten meubels scheppen een rustieke flair terwijl moderne stoelen met een stalen frame staan voor uiterst modern en innovatief. Geraffineerde combinaties van materialen maken van meubels blikvangers.

Badkamermeubels: uitnodigend en gezellig

De moderne badkamer is allang geen zuiver nuttige ruimte meer, maar heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als welzijnsoase. Reden genoeg om voor modern badmeubilair en accessoires te kiezen evenals voor een badkamerradiator. Tenslotte brengen we hier nogal wat tijd door om bij te komen van de veeleisende alledaagse taken die het leven aan ons stelt.

Een expressieve design wastafel, bijvoorbeeld, een comfortabel zitje naast het bad of een plaatsbesparende badkamerradiator in buisvorm met handdoekhouder? Moderne badkamermeubels weten beter dan ooit hoe ze comfort en een eigentijds design kunnen combineren. Hier ontstaan ware woondromen, die uitnodigen voor uitgebreide wellnessdagen.

Woonaccessoires voor die individuele touch

In woon- en slaapkamers zorgen speciaal geselecteerde accessoires voor de nodige gezelligheid en voor een sfeervol woonconcept. Een booglamp dompelt je favoriete zitplaats in een zacht licht, een slaap bevorderende gewichtsdeken nodigt tot knuffelen en ontspannen uit, zachte voetenbankjes vullen het geheel op een aantrekkelijke manier aan. De accessoires geven de inrichting de finishing touch en zetten doelgericht kleuraccenten die het ruimtelijke design verlevendigen.

Bij blumfeldt bieden we een groot assortiment fraaie decoratieve items aan, die het aanwezige ruimtelijke design op stijlvolle wijze aanvullen. Tenslotte zijn het vaak de kleine dingen, die ons huis leven inblazen en het een heel persoonlijke sfeer geven. Onopvallend in pastelkleuren, in een klassiek design of bontgekleurd en opvallend: Hier vindt iedereen de geschikte accessoires voor zijn inrichting.

Accessoires & meubels bij blumfeldt

Meubels, zoals salontafels, stoelen en fauteuils, evenals woonaccessoires, zoals booglampen, en niet te vergeten badkamermeubels zijn onmisbare elementen als het erom gaat de eigen vier muren leven in te blazen. Ze introduceren een eigen stijl en maken van kale kamers, gezellige woonruimtes, waar we allemaal graag tijd in doorbrengen.

Blumfeldt presenteert regelmatig nieuwe, aantrekkelijke items voor de individuele inrichting van woon- en werkruimtes. Moderne meubels, woonaccessoires en textiel creëren de perfecte basis om uw eigen droomhuis op hedendaagse wijze te realiseren. Alle meubels voor woonkamer en badkamer vindt u bij blumfeldt, comfortabel en veilig online.

Naar boven