14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Wat is een watchwinder?

Watchwinders, ook wel horloge winders genoemd, zorgen ervoor dat uw horloge met automatisch uurwerk op tijd blijft lopen wanneer u uw horloge niet op de pols draagt. Door de roterende beweging van de watchwinder blijft het uurwerk draaien waardoor de tijd blijft lopen. U hoeft daardoor niet telkens als u uw horloge na enkele dagen weer aantrekt opnieuw de datum en tijd in te stellen.

Beste watchwinder kopen

Onze horlogeopwinders zijn praktisch, maar ook stijlvol: ons rijke assortiment aan horlogewinders is ontworpen met oog voor luxe, en modern design. Met haar geruisloze motor kunt u de watchwinder op uw nachtkastje neerzetten en ongestoord naar bed, om uw horloge de volgende dag zonder opwinden makkelijk weer aan te kunnen doen. Een bijkomstig voordeel van de horlogewinder is dat het er voor zorgt dat de bewegende delen in uw automatisch uurwerk door de roterende beweging optimaal gesmeerd blijven. Hierdoor gaat uw horloge aanmerkelijk langer mee

Horloge winders: modern of klassiek design

De collectie horlogewinders bij electronic-star bestaat voornamelijk uit twee verschillende designs: klassiek of modern. Een van onze bestverkochte horlogewinders is de Cannes watchwinder, die gekenmerkt wordt door haar klassieke design met zwarte en grijze tinten die in elk interieur thuishoren. Voor degenen die een ietwat modernere smaak hebben hebben wij een collectie watchwinders met blauwe LED-verlichting die uw horloge een mooie gloed geven in licht verlichte omgevingen, zoals in de slaapkamer. Bovendien hebben wij voor de echte horlogeliefhebbers horlogeopwinders waar meerdere horloges in passen. Kijk gerust rond in onze collectie en vindt de horlogewinder die perfect bij u past. Het is niet voor niets dat de electronic-star horlogewinders een van onze best verkochte categorieën is.

Naar boven