14 dagen retourrecht Gratis bezorging

DAB Radio


DAB radio kopen

De DAB+ radio is de digitale opvolger van de klassieke FM radio. DAB staat voor digital audio broadcasting. Met deze radio kun je via de ether radio muziek ontvangen, met meer zenders en betere kwaliteit dan de klassieke FM radio. Bovendien is het ook een stuk makkelijker om van radiozender te veranderen, omdat alle zenders op naam zijn geprogrammeerd, en niet op frequentie. Met een DAB+ radio kun je overigens ook gewoon nog verbinding maken met de klassieke FM radio. Bovendien kun je de meeste DAB+ radio’s die wij verkopen ook als Wifi radio gebruiken door met het internet te verbinden. Je kunt dus op welke manier dan ook je favoriete radio kanaal vinden.

Voordelen van een digitaal radio

Met een DAB radio heb je eenvoudig toegang tot internationale radio kanalen. Mocht je zin hebben in Afrikaanse beats, of latijnse muziek uit Zuid Amerika dan kun je eenvoudig verbinden met een radiokanaal uit het buitenland.

Bovendien zijn onze DAB radio’s uitgerust met vrijwel alle mogelijke verbindingsmethoden. Je kunt niet alleen via het DAB netwerk verbinding maken, maar ook via de FM verbinding, of via je mobiele telefoon, aangezien de meeste van onze DAB radio’s ook uitgerust zijn met Bluetooth. Ten slotte zijn sommige van onze DAB radio’s ook nog eens met het internet te verbinden via Wifi.

Vindt de DAB radio die bij u past

Of u nu houdt van modern of ouderwets: bij electronic-star verkopen we beiden. Onze DAB radio’s komen met een retro/vintage design, maar het moderne, minimalistische design hebben we ook aan gedacht. Bovendien verkopen we ze ook nog in allerlei verschillende maten. Kijk dus eens goed rond welk design bij u in huis past, en op welke plek, en u zult gegarandeerd een radio vinden die bij u past. Ten slotte zij onze radio’s qua connectiviteit ook nog eens uitstekend uitgerust. Zoals bovengenoemd heeft u meerdere manieren om eenvoudig verbinding te maken met de radio.

Naar boven