Ventilatoren

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 5
89 Resultaten voor "Ventilatoren"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 5
Ventilatoren

Deze ventilator maakt warme zomerdagen aangenaam!

Benauwend hete dagen en verstikkend hete nachten maken het ondraaglijk om binnen te blijven. Een ventilator is een verstandige aankoop die u in staat stelt beter te ademen. Verschillende ventilatoren zorgen ervoor dat de lucht in de ruimte in beweging komt, waardoor een verkoelend effect ontstaat. Electronic star heeft ventilatoren te koop met verschillende modellen in voorraad die voor elke ruimte in huis een passend verkoelend effect leveren!

Welke soorten ventilatoren zijn er?

Onderscheidingen worden gemaakt naar ontwerp: Staande ventilator, zuilventilator en torenventilator. Ventilatoren met een cilindrisch ontwerp worden ook wel buisventilatoren genoemd. Daarnaast zijn er ook een wandventilator, plafondventilator en tafelventilator beschikbaar. Een draagbare ventilator is bijzonder geschikt voor plaatsen met een beperkt vloeroppervlak.

Onderscheid wordt gemaakt op basis van de mechanica: Bij een staande ventilator worden draaibare bladen in een rasterbehuizing gemonteerd. Na het inschakelen van het apparaat draaien de bladen en zorgen voor frisse lucht. De kamertemperatuur blijft objectief gezien gelijk, maar de lucht voelt enkele graden koeler aan. Je hebt niet langer het gevoel van benauwde, zware binnenlucht.

Met een toren- of zuilventilator wordt de lucht echter aan de achterkant aangezogen en aan de voorkant weer uitgeblazen. Sommige modellen maken de keuze uit verschillende modi mogelijk, bijvoorbeeld 'normaal', 'natuurlijk' of 'slaap'. Dit zorgt voor een unieke frisse bries. De lucht stroomt over een groot oppervlak en kan bij gebruik van een apparaat met een aansluitbare oscillatorfunctie over grotere ruimten stromen. Bovendien is dit type ventilator stil.

Een radiale ventilator ziet eruit als een trommel. De lucht wordt via de motoras aangezogen en onder een hoek van 90° ten opzichte van het oorspronkelijke traject weer uitgeblazen. Een radiale ventilator is zeer effectief, vooral in vergelijking met conventionele ventilatoren. Het apparaat werkt geruisloos, maar de benodigde ruimte is groter.

Een ventilator met afstandsbediening is bijzonder praktisch en comfortabel, omdat hij eenvoudig vanaf het bureau of de bank kan worden bediend. De ventilatorprijs met afstandsbedieningen is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Technologie en design: Wat is belangrijk bij de aanschaf van een ventilator?

In principe kunnen alle modellen een goed verkoelend effect hebben. Torenventilatoren hebben een kleine omvang en het koeleffect is zeer effectief, zelfs bij extreem hoge temperaturen. Zodra de lucht gelijkmatig naar buiten stroomt, blijft de rustige ambiance in de ruimte behouden. Esthetisch gezien passen zuilventilatoren perfect in een strakke, functionele omgeving. Ook als u de voorkeur geeft aan een modern maar discreet design, is dit model de juiste voor u.

De klassieke kamerventilator daarentegen heeft een 'retro-chique' uitstraling die in veel appartementen zeer goed tot zijn recht komt. Ook dit is zeer effectief, maar je kunt het draaien van de bladen meer voelen.

Electronic star's online winkel heeft een uitgebreid aanbod; of u nu op zoek bent naar een buisventilator, radiaalventilator, wandventilator of ventilator met afstandsbediening, er is hier een ventilator voor iedereen. Het spreekt voor zich dat alle apparaten geavanceerd zijn en producten van hoge kwaliteit zijn.

De zomer kan elk moment komen! Door een ventilator van Electronic star te kopen, bent u klaar voor alles!

Ook interessant

3 tips voor het kiezen van een airconditioner

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren