14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Badkamerverwarming

Veel mensen kennen het fenomeen wel: Je komt uit de douche of badkuip en je hebt het koud. De handdoek zorgt dan ook niet gelijk voor voldoende warmte. Dit kan ook anders, met een badkamerradiator, die ook gelijk als handdoekradiator dient. Het is weldadig warm in de badkamer en dankzij de handige afstand tussen de buizen kunnen handdoeken worden opgehangen en opgewarmd. Dit verandert je badkamer direct in een welzijnsoase.

Handdoekradiator - Handdoeken verwarmen

De badkamer heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een plaats, die niet alleen voor hygiëne, maar ook voor de ontspanning zorgt. Bij veel mensen zorgt een weldadig bad voor evenwicht tegenover de stress van het alledaagse leven. Maar al tijdens het genieten wil niemand eraan denken, hoe koud het is wanneer u er eenmaal uitstapt. De ideale oplossing is een handdoekdroger. Die bestaat uit meerdere buizen waar warm water doorheen stroomt. Hieraan kunnen handdoeken worden opgehangen en verwarmd. Zomer of winter, hiermee wordt u in elk seizoen snel warm en droog. Het voordeel van de warmwaterbuizen tegenover elektrische kachels, die stroom nodig hebben, is het energiebesparende gebruik.

Badkamerradiator - Voor aangename warmte

Het multifunctionele talent zorgt voor voldoende warmte in het vertrek. Ook dit is na het baden en douche, naast een heerlijk warme handdoek, een weldaad voor het lichaam. Dat alles geschiedt dankzij het slanke, stijlvolle en plaatsbesparende design, wat niet alleen in kleine badkamers nuttig is. Een ander voordeel is, dat de handdoekradiator voor een evenwichtig ruimtelijk klimaat zorgt en door het reduceren van de condensatie van de luchtvochtigheid schimmelvorming in de badkamer voorkomt. De wandinstallatie of het ophangen is met de meegeleverde beugels en het montagemateriaal gemakkelijk uit te voeren.

Badkamerverwarming aanschaffen - waar moet op gelet worden?

De verwarmende oppervlaktes moeten harmonieus worden afgestemd op de rest van de badkamerinrichting. Alle modellen scoren op het gebied van design. Toch is het van belang erop te letten dat de geproduceerde warmte ongehinderd de badkamer kan verwarmen en niet verloren gaat. Alleen dan ontstaat dat heerlijke welzijnsgevoel. Met betrekking tot het vermogen is het van belang het juiste formaat te kiezen. Hoe groter het oppervlak, des te hoger de warmteafgifte. De fabrikant geeft normaal gesproken aan, voor welke ruimtelijke afmetingen het betreffende model geschikt is. Hier moet bij de keuze op gelet worden, zodat de wandradiator de gewenste hoeveelheid warmte produceert.

Samenvatting - Radiator in de badkamer

Een moderne badkamerradiator kan meer dan alleen handdoeken verwarmen en zorgen voor een aangename douche of ontspannend bad. Ook in de badkamer zelf wordt een weldadige warme ambiance gecreëerd, wat het ontspannende effect vergroot. De badkamerverwarming wordt voorzien van warm water en zo verwarmd. Warmwatersystemen scoren door de geringe kosten, die bij elektrisch aangedreven modellen aanzienlijk hoger zijn, daar de energie daar uit het stopcontact komt. Moderne paneelradiatoren vinden zelfs in heel kleine badkamers een plaatsje. Ze voegen zich harmonisch naar elk ruimtelijk concept. Wie een badkamerradiator wil aanschaffen, moet op de afmetingen en het verwarmend vermogen, aangegeven in watt, letten.

Naar boven