14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Retro Platenspeler

Mary Ann platenspeler | 33 ⅓, 45 en 78 toeren | max. 24 W | cd speler | bluetooth | USB recorder | DAB+ & FM radio | stereoluidspreker: 9 W RMS | afstandsbediening | met afneembare poten
Retouren: -15%
Mary Ann platenspeler | 33 ⅓, 45 en 78 toeren | max. 24 W | cd speler | bluetooth | USB recorder | DAB+ & FM radio | stereoluidspreker: 9 W RMS | afstandsbediening | met afneembare poten
Retouren: -15%
auna Sarah Ann platenspeler bleutooth USB 33,45 en 78 tpm zwart/crème
Retouren: -15%

Retro platenspeler met veel praktische functies

Een hoogwaardige platenspeler in retro design combineert functionaliteit en optiek op een indrukwekkende manier: Geniet van muziek op elpee en verheug je daarnaast op het fraaie exterieur van je platenspeler. Hier in de shop kun je kiezen uit verschillende modellen die aantrekkelijke extra's bieden, zoals een digitaliserings- en opnamefunctie.

Veelzijdige platenspeler in retro design

Je wil graag een platenspeler die opvalt door een klassieke en warme optiek? Dan maak je met een pick-up in vintage look de perfecte keuze! Deze apparaten herinneren ons aan vroegere tijden en onderscheiden zich duidelijk van de ondertussen typische en vaak goedkopere kunststof designs.

Een edele houten behuizing, aantrekkelijke stoffen covers over de luidsprekers en een liefdevolle vormgeving: Met een platenspeler in retro design verfraai je je woning en zet je een markant optisch accent. Veel platenspelers in onze shop zijn daarnaast geschikt voor de mobiele inzet, ook buitenshuis trekken de retro modellen alle blikken naar zich toe. Zwemmen in zee, tijdens een feestje of bij elke gelegenheid dan ook: Opvallend is hij zeker!

Koop een platenspeler die voldoet aan je optische en functionele voorstellingen: De keuze is enorm! Modellen met koffer zijn, bijvoorbeeld, comfortabel mee te nemen. Extra poten zien er mooi uit en vereenvoudigen het neerzetten; afneembare poten garanderen flexibiliteit. Qua kleur kun je kiezen tussen veelzijdige lichte en donkere houttinten evenals uit klassieke en vrolijke kleuren: De bandbreedte gaat van wit tot roze gekleurde retro platenspelers.

Houdt bij het vergelijken rekening met de verschillende functies. Alle platenspelers in het assortiment bieden met interne of externe luidsprekers een aantrekkelijke geluidskwaliteit: Verheug je erop je oude of nieuw verworven elpees af te luisteren! Bij moderne apparaten profiteer je van veel extra functies.

Multifunctioneel: Voordelen van een innovatieve retro platenspeler

Fabrikanten van retro platenspelers houden rekening met de technische ontwikkelingen: Ze vullen de vinyl functie aan met extra's! Hoogwaardige platenspelers beschikken, bijvoorbeeld, over een digitale opnamefunctie. Digitaliseer je elpees en luister muziek in de toekomst direct van het vinyl of via mp3 bestanden. Platenspelers in vintage look bieden de volgende functies:

  • Bluetooth voor streaming

  • FM of DAB radiotuner

  • CD speler

  • Cassettedeck

  • Koptelefoonaansluiting

  • Afstandsbediening

De optimale retro platenspeler aanschaffen

Hier in de shop vindt je platenspelers die overtuigen door het fraaie retro design en de goede geluidskwaliteit. Onderwerp de verschillende modellen aan een uitvoerig onderzoek en vergelijk ze met elkaar. Aan de hand van foto's maak je een optische indruk - op de individuele productpagina's vindt je alle technische details.

Bedenk van tevoren welke functies je belangrijk vindt. Wil je elpees in mp3 bestanden converteren? Wil je naar de radio luisteren? Heb je cd's of cassettes die je ook met je toekomstige platenspeler af wil kunnen spelen? Let ook op functies zoals bluetooth, poten, koptelefoonaansluiting, USB aansluiting en ingebouwde of externe luidsprekers.

FAQ

Wat is een retro platenspeler?

Deze platenspelers oriënteren zich qua design aan historische modellen. De behuizing is meestal van hoogwaardig hout en diverse decoratieve elementen zorgen voor een bijzondere optiek!

Welke functies biedt een moderne platenspeler in retro design?

Veel apparaten combineren de functie van een platenspeler met een opnamefunctie, een radio en een cd speler. Sommige modellen maken bovendien het streamen van muziek en afspelen van cassettebandjes mogelijk.

Welke retro platenspeler is het meest geschikt voor mij?

Dat hangt van je eisen af. Controleer of de optiek en functieomvang voldoen aan wat je voor ogen hebt. Ook de prijs speelt natuurlijk een rol: Hier in de shop vindt je gunstig geprijsde en hoogwaardige retro platenspelers.

De juiste retro platenspeler kopen

Retro is weer helemaal in! Haal de ouderwetse sounds weer terug in de woon of slaapkamer met onze collectie retro platenspelers. Muziek uit de seventies voelt toch net een stukje echter aan met een ouderwetse platenspeler. Dus haal je LPs maar uit de kast en geniet met van de met volle teugen van the Beatles, Pink Floyd, of the Rolling Stones.

Retro platenspeler in koffer

Bij Electronic-star hebben we een uitgebreid assortiment aan vintage vinyl platenspelers, dus een beetje hulp bij uw aankoop kunt u misschien wel gebruiken. Onze platenspelers zijn in drie verschillende groepen in te delen: all-in-one platenspelers met extra features zoals radio en geluidsboxen, minimalistische platenspelers met een modern tintje zoals bijvoorbeeld de TT classic, en tenslotte nog de populaire retro platenspeler met koffer.

Waar je ten slotte nog op moet letten bij het kopen van een vintage platenspeler is de bediening. Hierbij is er de keuze uit volautomatische bediening, half automatische, en handmatige bediening. Bij handmatige bediening wordt de plaat handmatig op de draaitafel gelegd, en hoort deze er ook handmatig weer afgehaald te worden. De platenspeler herkent niet dat de plaat haar einde heeft bereikt, en wanneer deze er niet afgehaald wordt blijft deze verder lopen. Een half-automatische platenspeler herkent wel het einde van de plaat en de naald wordt er dan automatisch vanaf gehaald. Een volledig automatische platenspeler zet met één druk op de knop de naald op de plaat en haalt deze er aan het eind ook weer vanaf.

Vintage platenspelers: verschillende aansluitmogelijkheden

Let bij het uitkiezen van je platenspeler op de verschillende aansluitmogelijkheden. Uiteraard kun je bij al onze platenspelers eenvoudig je LP plaatsen en muziek afspelen, maar voor degenen die ook digitaal georiënteerd zijn, zijn er ook nog modellen met USB-aansluiting, CD-aansluiting, DAB aansluiting en in sommige gevallen zelfs cassette aansluiting. Kijk dus gerust even rond totdat je de vintage platenspeler heeft gevonden die perfect bij je past!

Naar boven