14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Parasols


Parasols - bewezen bescherming in de tuin

Met een parasol bescherm je jezelf doelgericht en flexibel tegen verblinding en intense zonnestralen. De bestellen modellen trotseren ook regen, de bespanning houdt bij neerslag stand. In de tuin, op je balkon of op het terras: Hier in onze shop vindt je de parasol die je zoekt!

Parasol aanschaffen: veelzijdige modellen naar keuze

Wanneer je op zoek bent naar een parasol, kies je tussen verschillende basismodellen. Twee soorten zijn tegenwoordig heel populair: de klassieke middenmast parasol en de zwevende parasol. Bij een middenmast parasol staat het frame centraal terwijl het bij een zwevende parasol zijdelings is gemonteerd. Het voordeel van een zwevende parasol is dat je ongehinderd profiteert van de schaduw.

Daarnaast verschillen parasols ook nog in andere aspecten. Zo kun je kiezen voor een rechthoekige of ronde uitvoering. Ook als het gaat om de afmetingen, tref je in onze online shop een groot assortiment. Je hebt een compacte parasol voor op je balkon nodig? Je wil graag een groot schaduwrijk oppervlak voor je terras of een ander buitenbereik? Hier vindt je wat je zoekt!

Robuuste standaards en handige extra's voor je parasol

Ons assortiment omvat verschillende complete pakketten, die naast een parasol ook alle noodzakelijke accessoires bevatten, zoals een voet. Alternatief is de voet ook afzonderlijk aan te schaffen. In het beste geval kies je voor een voet die de parasol de noodzakelijke stabiliteit geeft. Er zijn bijvoorbeeld granieten voeten of een combinatie van een stabiele voet en individuele gewichten.

Ook andere accessoires in onze shop verdienen een beetje aandacht. Denk ook eens aan een beschermhoes tegen weersinvloeden: Deze hoes beschermt je ingeklapte parasol betrouwbaar tegen allerlei negatieve weersinvloeden. Je wil een unieke ambiance creëren? Investeer dan in een innovatieve en verlichte bluetooth luidspreker, die de fabrikant speciaal voor parasols heeft bedacht.

De perfecte parasol bestellen

Parasols zijn een flexibele bescherming tegen de zon: Als je een scherm met voet koopt, kun je die altijd met minimale moeite verplaatsen. En anders kun je met niet meer dan een paar handgrepen de richting van de parasol veranderen. Belangrijk is dat het scherm aan je eisen voldoet. Wil je het oppervlakte onder de parasol zonder hindernis kunnen gebruiken, is een grote zwevende parasol aan te bevelen. Let bij het maken van je keuze ook op UV bescherming, weerbestendigheid en gebruik. Op de individuele productpagina's vindt je uitgebreide beschrijvingen en een overzichtelijke lijst van alle functies en technische details.

FAQ

Waar moet ik bij het aanschaffen van een parasol op letten?

Maak allereerst een wensenlijstje. Bedenk, bijvoorbeeld, welke zone je toekomstige zonnescherm moet bedekken. Een andere factor is in welke mate ze UV stralen, wind en neerslag moet trotseren. Als het gaat om het design beschik je over een groot assortiment. Oriënteer je op je individuele wensen!

Welke parasols kunnen tegen een beetje wind?

Let er ook op dat je parasol een robuuste constructie heeft. Modellen van aluminium of edelstaal blijken vaak voordelig te zijn. Een centrale rol is ook beschikbaar voor de voet en een stabiele verankering.

Welke kleur is het beste voor een parasol?

Een donker gekleurde bespanning is aan te bevelen wanneer je je uitgebreid tegen UV en zonnestralen wil beschermen. Daarna ligt het natuurlijk ook gewoon aan je eigen smaak en aan je tuinmeubelen. Heb je liever klassiek of wil je graag een optisch accent zetten? Kijk rustig eens door het uitgebreide aanbod in onze shop!

Naar boven