Tuinhaard

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 2
30 Resultaten voor "Tuinhaard"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 2
Tuinhaard

Tuinhaard voordelig online kopen - hoogwaardige design haard voor veeleisende terrasvormgeving.

Als de avond langzaam valt, is er bijna niets beters dan een ontspannende dag in de tuin af te sluiten met een sfeervol vuurtje. Een terrashaard bezorgt met zijn oplaaiende vlammen warmte en dompelt het terras in een warm licht. Bij Electronic Star kun je tegen een voordelige prijs een tuinhaard kopen. Gun jouw tuinterras een highlight en rust hem met een stijlvolle outdoor haard uit!

Tuinhaard kopen en veelzijdige functies gebruiken

Een buitenhaard krijg je in onze onlineshop voor verschillende toepassingsgebieden. Klassieke modellen beschikken uitsluitend over een haardfunctie en laten zich met een brandstof tot sfeervolle doelen aanwakkeren. Bij de modellen met gerenommeerde merken zoals blumfeldt en Klarstein is de designtaal uitgesproken exclusief. Een outdoor haard kun je bij ons bovendien voor de bereiding van culinaire kostelijkheden als pizzaoven of gasbarbecue kopen. Andere uitvoeringen fungeren wederom als straalkachel. Als je voor jouw terras een gezellig, sfeervol licht in de avonduren wenst en geen gangbare lichtbronnen wilt gebruiken, dan neem je met een van de luxueuze tuinhaarden uit onze onlineshop een uitstekende beslissing.

Een tuinhaard komt zelden alleen - attractieve modellen diversiteit

Tuinhaarden zijn in verschillende vormen van smal en hoog tot breed en compact verkrijgbaar. Enkele uitvoeringen beschikken over een apart opbergvak voor brandmateriaal zoals brandhout. Bij het materiaal maken we verschil tussen tuinhaarden van roestvrij staal, staalblik, gietijzer en chamotte steen. Andere verschillen zitten in de manier van verwarmen. Naast een houtkachel staan gashaarden en terrashaarden op basis van pellets ter beschikking. Profiteer in onze shop verder van tuinhaarden in een attractieve kleurenpracht. Van zwart en antraciet tot wit en edel glimmend brons en zilver is er voor iedereen een passende terrashaard bij.

Tuinhaard kopen - zo vind je het juiste exemplaar

Bij de zoektocht naar een tuinhaard die perfect bij jouw outdoor inrichting past, is het zinvol je eerst op het formaat te oriënteren. Moet de tuinhaard binnenkort in een hoekje van het terras staan, dan ben je met een hoog en slank model goed geadviseerd. Met een houtkachel verwarm je klassiek en kom je in het genot van knisterend brandhout. Roestvrije tuinhaarden vind je een met een model van rvs. Staat de outdoor haard in een tochtige omgeving, dan is een massief exemplaar van gietijzer uitstekend geschikt. Bestel vandaag nog in de Electronic Star onlineshop een hoogwaardige en moderne tuinhaard zoals jij die wenst!

FAQ

Heb je voor een buitenhaard een officiële vergunning nodig?

Zolang je de outdoor haard reglementair met toegelaten brandstof zoals hout, gas of pellets gebruikt, heb je voor de sfeervolle warmtebron geen officiële vergunning nodig.

Van welk materiaal zou je een tuinhaard moeten kopen?

Staat de haard ononderbroken op je terras, dan komt hij met regen en luchtvochtigheid in contact. In dat geval zou de focus op roestbestendig materiaal moeten liggen. Roestvrij staal biedt een hoge roestbestendigheid. Een lichte roestbestendigheid heb je met gebruneerd staal.

Welke soort hout mag in een outdoor haard worden verbrand?

Het is belangrijk dat het om onbehandeld hout gaat. Is hout van lak voorzien, werd het met olie behandeld of zitten er nog verfresten op, dan is het verbranden niet toegestaan. Achtergrond hierbij is dat bij het verbranden giftige dampen in het milieu terecht kunnen komen.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren